2777
2789

فقط اینم بگم بهت ک اگ ی وقت گذاشت و رفت ناراحت نشی بخدا زندگی تک وتنها شرف داره ب زندگی با کلی دعوا وتنش...

چون زندگی متاهلی ب خودی خود زمینه های بحث و دعوا فراوون داره ...پس اجازه بده بهش تصمیم بگیره اون حق داره بدونه ....تو بهش بگو و از خدا بخواهد برات خیر و خوبی رقم بزنه

به نظر شما امکان اینکه اینا رو بفهمه و تنهام بذاره هست ؟؟ نمی‌دونم واقعا چیکار کنم 😭😭😭

اگه واقعا آدم خوبی باشه و از ته دلش دوست داشته باشه نه 

چون کسی که بخوادت همجوره میخوادت ولی اگه خدایی نکرده تنهانت بزاره بهتره چون ممکنه اینم مثه اون دونفره قبلی بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا آدم خوبی باشه و از ته دلش دوست داشته باشه نه چون کسی که بخوادت همجوره میخوادت ولی اگه خدای ...

درسته 

بااینکه نمی‌خوام از دستش بدم اما من همیشه تنها بودم 

بقیه عمرمم روش

درسته بااینکه نمی‌خوام از دستش بدم اما من همیشه تنها بودم بقیه عمرمم روش

اصلا از تنهایی نترس برو توی دل ماجرا محکم باش...فقط سنگ هاتو با خدا وابکن بسپر دست خدا...دل ب کسی ببند ک باهات یک دله باشه وگرنه خیابون پر از مردای سطحی و بدرد نخوره همین اول کاری باید مردونگیشو نشون بده ...فقط اگ باکره نباشی بگی بودی اون عقد در آینده باطل میشه ...اگ خواستی همه چیو باهم بگو

از خودت تعریف کن بگو من خیلی خاستگار داشتم خیلیا تو شهرمون اومدن خواستگاریم ولی متاسفانه پدر مادرم خوب تحقیق نکردن باعث شد به کسایی جواب بله بدن که خوب نمیشناختن بعدا متوجه شدیم مشکل دارن و به ما نمی خورن

اصلا از تنهایی نترس برو توی دل ماجرا محکم باش...فقط سنگ هاتو با خدا وابکن بسپر دست خدا...دل ب کسی بب ...

کاملا درسته عزیزم 

نمی‌دونم چی میشه اما باید بالاخره که بهش بگم 

تا ابد مخفی ک نمی‌مونه 

لازم نیست جزئیاتو بگی کلی و سر بسته بگو اگه پرسید چه مشکلی داشتن هم فقط بگو یکیشون فهمیدیم اعتیاد دا ...

مطمئنم با جزییات هم نگم اون با جزییات ازم میپرسه و حق هم داره که بدونه 

مطمئنم با جزییات هم نگم اون با جزییات ازم میپرسه و حق هم داره که بدونه

نه چه حقی داره ؟ ما تو منطقه ای که زندگی می کنیم شمال شهر تهران به هیچ وجه وارد جزئیتات روابط قبلی هم نمیشن و سوال نمی پرسن و کلی و سربسته می گن همه چیزو ، می خواد جزئیاتو بدونه بره تحقیق کنه شما موظف نیستی برا اون بگی