2777
2789
عنوان

یچیزی خیلییی رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست
نه نسبت به اون‌جمع زیادی راحتن حد‌و مرز ندارن اصلاشوخیای خیلی زشت و راحتیای نامناسب

خب پس میشه گفت یه مقداری راحتیشون شبیه سبک بودنه ولی ن که بخوای بگی سالم نیست ومنظورهای نامناسب دارن نسبت به همدیگه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه سلیقه و خلق خوی شما باهم خیلی متفاوت باشه و هردو نتونید تعادل رو برقرارکنید،قطعا باچالش موا ...

فقط تو این زمینه یکی دوساله مشکل داریم

ولی همدیگرو دوست داریم

فقط تو این زمینه یکی دوساله مشکل داریمولی همدیگرو دوست داریم

میدونید

در هر صورت اون باید یکم کوتاه بیاد چون با توجه به چیزایی که گفتید اون رفتارش اشتباهه

به نظرم برید پیش مشاور یا جدی باهاش حبت کنید و از ناراحتیتون بگید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

میدونیددر هر صورت اون باید یکم کوتاه بیاد چون با توجه به چیزایی که گفتید اون رفتارش اشتباههبه نظرم ب ...

اووو زیاد حرف زدیم به نتیجه نمیرسیم

مشاوره هم من میرم اون نمیاد

ولی خیلیم میخوایم همو

اووو زیاد حرف زدیم به نتیجه نمیرسیممشاوره هم من میرم اون نمیادولی خیلیم میخوایم همو

یه جوری راضیش کن بیاد و قبلش خودت با مشاور صحبت کن

بهش بگو خیلی اذیتی و نمیتونی تحمل کنی.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️