2777
2789
عنوان

برای دوستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4483 بازدید | 131 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام جواهر نایاب . راستش صحبت هات کمی ضدونقیضه . توتاپیکهای قبلت گفته بودی که پدرت بجز تو فرزندی ندا ...

سلام.. 

داداشم بچه ی مادرم از شوهرش... 

من نمیخواستم زیاد از خانوادم اطلاعات بدم برا همین نگفته بودم جدا شدن و.... 

چون خیلی دل خوشی از مادرم ندارم میگم خونه بابام ببین مثلا یه سری اتفاقا ک خونه بابامافتاده همونا رو با خونه مامانم همه رو با هم گفتم.... 

مثلا نمیگفتم زن بابام میگفتم مامانم... 

یا مثلا همه رو یه جا گفتم... انگار دو بار رفتم خونه هر کدوم رو تو یه بار رفتن باهم گفتم...

اره مادرم خیلی پولکیه خیلیییی  واقعا هم همچین توقعاتی داره ک من خودم عیدی بچه م رو بدم بهش ک بده دستش چون اعتقاد داره پول همسرش رو نباید برای من و بچم خرج کنه و ولی برای اون یکی نوه ش و داداشم چون بچه ی شوهرشه عیب نداره هرچی بدن...

بعد من چند باری رفتم خونه مادرم ک اون موقع همسرش نبوده..

یعنی فقط در این صورت همسرم راضی میشه بیاد یا اجازه میده برم... 

بعد برای اینکه نمیخواستم بگم بابام یه زندگی دیگه داره ...

میگفتم حرفای بابامم ک یه شب دیگه تو خونه ی خودش بوده...

که اصلا اصلا با همسرم خوب نیست و ازش متنفره...

برعکس مادرم که هی سعی میکنه با همسرم صمیمی بشه و کلا رفتار تابلویی داره...

و توقعات زیاااااااد....

انگار که من بدهکاریم هستم

جواهر عزیزم زندگی همیشه رنج و غم داره هیچوقت این رنجا از بین نمیرن فقط شکلشون عوض میشه شوهرت دوستت د ...

ممن نم عزیزم.. مرسی از دلگرمیت لطف داری.‌‌

ایشالله ک به هر چی میخوای برسی🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘

سلام،خیلی ناراحت شدم از سرگذشتت،همسرتون با پدرتون مشکل دارن یا ناپدریتون؟

با بابام... 

ناپدریم تا حالا کلا دوباردیده..

اصلا وقتی اون هست ممنوعه خونه مادرم رفتن..

یعنی با اونم مشکل  داره ولی اون حذف شده س... 

اما با پدرم سر ناسازگاری دارن

عزیزم چقد خوب نوشتی بعضی جاها گریم گرفت برات.... نه به مادربزرگ پدریت نه به مادربزرگ مادریت...واقعا ...

اره اونا اصلا من براشون مهم نبودم...

مادرم که میگه اونا گفتن منو ببره بده ب خانواده پدری گفتن وظیفه اوناس...

این دوستمون چه نکته ی خوبی گفتن... کنارش ورژن بهتری از خودت بسازجواهر جانهمینو به همسرت بگوبگو جبران ...

مرسی عزیزم..

برادرزاده نه...

عموش...

هیچ وقت نفهمیدم چیزی فهمیده یا نه..... 

نمیدونم واقعا...

با بابام... ناپدریم تا حالا کلا دوباردیده..اصلا وقتی اون هست ممنوعه خونه مادرم رفتن..یعنی با اونم مش ...

چتد هفته س باهات اشتا شدم، راستش تعجب کردم ک زمان مجردی تنها زندگی میکردی تا اینکه سرگذشتت رو خوندم، 

شزایط سختی داشتی و داری❤

سلام. جواهر جان چند روزه چک میکنم کی داستانتو مینویسیمتاسفم بابت زندگی و شرایط سختی که گذروندی. خدا ...

گاهی پشیمون میشم ک چیزایی ازشون لو دادم... 

مثلا گفتم ک بابام تا چند سالگیم منو ندیده بود و.. 

یا خیلی دیر ب دیر میومده و... 

برا همین اصلا خوشش نمیاد ازش ... گاهی شده حتی فحشم داده بهش ...

میگه نباید اصلا دخالتی ام تو عروسیمون می‌کرد 

مرسی عزیزم..برادرزاده نه...عموش...هیچ وقت نفهمیدم چیزی فهمیده یا نه..... نمیدونم واقعا...

من حس میکنم سختگیری های الان بخاطر شنیدن اون جریانلت از زبون این و اونه و اینکه خودشونم رابطه هایی قبلا داشتن باعث شده یه مقدار ب خانوم جماعت بدبین باشن

جواهر جان چند وقت پیش بخاطره شرایط زندگیت ازت میخواستم که هر طور شده جدا بشی اما با خوندن داستان زند ...

لطف داری ممنونم...

منم دیگه فکر جدایی نمیکنم..

میگم کجا برم بهتر از اینجا... 

حالا ک یه خانواده تشکیل دادم...

جواهر جان اینجارو نفهمیدم با ریست ازدواج کردی یا برادرزاده اش؟‌

با برادر زاده ش...   

البته همسرمم رییسم بود بعد از اینکه رفتم اونجا...

ولی فقط یه ماه بعد که با هم دوست شدیم نرفتم سرکار دیگه گفت نیا...