2777
2789
عنوان

دادشم به زنش خيانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 91 پست

خودتو قاطی نکن بزار هرچی صلاحه پیش بیاد این کار بی انصافی در حق زنداداشته یروزی سر زندگی خودتم میادا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اسی وای چقد سخته شرایطتتفکر نکنم کسی اینجا ب اندازه من شرایطتتو درک کنه منم الان تو فکر داداش عو ...

دلم نمیخواد اصلا نگاهش کنم ولی افتاد داشت به گوه خوردن افتاد اما نمیتونم هم جنس خودم خیانت کنم

دلم براش سوخت التماس میکنه میخواست گریه کنه

اوموقع که داشته حال میکرده باید فکر امروزش بوده 

حالا هی گریه کنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

برفرض گردن گرفتی فکرمیکنی اون زن نمیفهمه!!¡

زن هرچقدرم ساده باشه حسش بهش دروغ نمیگه!

هم تو خراب میشی هم گناه دروغ هم به گناه خیانتش اضافه میشه....زن داداشت اگر دنبال شاهده یا اثبات بیگناهی برادرت مطمئن باش نمیره فقط میخواد خودشو گول بزنه والا میدونه خیانت کرده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›