2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای داد...امیدوارم اون خانم بفهمه متاهله و بره رد کارش

ولی چیزی که من از اون خانوم دیدم خیلی هم براش مهم نیست طرف متاهل باشه یا نباشه 

رد کارش ؟ همکار هستن هر روز همدیگرو میبینن به اسم کار 

ولی چیزی که من از اون خانوم دیدم خیلی هم براش مهم نیست طرف متاهل باشه یا نباشه رد کارش ؟ همکار هستن ...

آخرش که چی؟ میخواد هم شما باشی هم اون؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
مممنون تاپیک آخرت خوندم منم اولش همینجوری شک داشتم حس یه زن هیچوقت اشتباه نمیکنه

💔💔💔

ممنون

مال من خیانت نیست یه چیزی داره ازم مخفی میکنه

اینکه چیه دیوانم کرده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
عزیزم این بفهمه بره رد کارش یکی دیگه چی توخیابون اینجور زن ها پرهستن مرد باید متعهد باشه مرد باید دل ...

مرد هرچقدرم متعهد باشه خیابون شده پر از این زنها ولی بازم با حرفت موافقم برای خود منم هزاران بار شرایط خیانت پیش اومده ولی نکردم چون اصلا توی شخصیتم نمیدیدم 

💔💔💔ممنونمال من خیانت نیست یه چیزی داره ازم مخفی میکنهاینکه چیه دیوانم کرده

هنوز نفهمیدی؟ 

منم اولش گوشیش رو جوری ازم قایم میکرد نبینم تا یه روز لعنتی خیلی اتفاقی چت هاشون رو دیدم یادش رفته بود پاک کنه و فهمیدم همین بوده که میخواسته پنهون کنه

اجازه نده زندگیتو همچین خونه خراب کن هایی بهم بریزه برو به شوهر زنه بگو چت هاشو نشون بده اگرم مجرده ...

الهی خونش خراب بشه که شب و روز برام نذاشته، نمیدونم مجرده یا متاهل 

مممنون تاپیک آخرت خوندم منم اولش همینجوری شک داشتم حس یه زن هیچوقت اشتباه نمیکنه

عزیزم من مردی میشناسم کارگر شرکتی که شوهرم کارمیکنه زنش دوست نداره ولی چون کارگر پول نداره دخترا بهش جذب نمیشن اینم نیاز پیدا میکنه سمت زنش نمیره میره باغ پدر خودش گونی سر خر ماده باباش میندازه با خره ارتباط میگیره که تخلیه بشه ولی سمت زنش نیاد مردی که دلش پیش زنش نیست هیچ فایده ای نداره 

اجازه نده زندگیتو همچین خونه خراب کن هایی بهم بریزه برو به شوهر زنه بگو چت هاشو نشون بده اگرم مجرده ...

اگر بفهمم متاهله که درنگ نمیکنم ولی اگر مجرد باشه نمیدونم چجوری حالشو بگیرم