2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرم

194 بازدید | 23 پست

خیلی نظر میدن تو رابطه ما بامادرشوهرم مادرشوهرمم اونارو پرمیکنه

شوهرم میکشن کنار راه چاه بادش میدن مثلا ک زیادب من محل نده شوهرم

شوهرمم طرف منه 

میخوام بهشون بگم ب شما ربطی نداره دخالت می کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلو اونا مداممممم عین کفتر عاشق باش با شوهرت میوه براش پوست بگیر بزار دهنش لوس لوسی با هم حرف بزنین قربون صدقه هم برین که حسابی آتیش یرن بدونن بی فایده س کاراشون

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از حسودیشونه بعضیها خبیث هستن چشم دیدن خوشبختی کسی رو ندارن

مادرشوهرم دهن من سرویس کرده دیده دیگ من نمیرم پسرشم کم میره رفته گریه زاری پیش بقیه بد منو گفته منم مجبورشدم کاراشو بگم😐

مادرشوهرم دهن من سرویس کرده دیده دیگ من نمیرم پسرشم کم میره رفته گریه زاری پیش بقیه بد منو گفته منم ...

خوب گفتی خودشون رو میزنن ب مظلومیت.رفتاراشون مثل بچه هاس.یکی نیس بگه بزار پسر و عروست زندگیشونو بکنن چکارشون داری

خوب گفتی خودشون رو میزنن ب مظلومیت.رفتاراشون مثل بچه هاس.یکی نیس بگه بزار پسر و عروست زندگیشونو بکنن ...

ن اینا بیشتر بفکر خودشونن تا زندگی ما واین وسط بچمون بعد ادعاش میشه دلش واس نوه اش تنگه اما غرور داره  ک حتی مارو خونش دعوت نکنه از انطرف گله زاری پیش بقیه