2777
2789
عنوان

چجوری از خیانت شوهر سردردبیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 89 پست

کسانی هم که راه حل میدن خواهشا  برای زندگی دیگران نسخه نپیچید🙏

این که میگن پیام بده با ناشناس و… فقط راه خیانت رو برای همسرت باز میکنی دفعه ی اول و دوم و سوم قبول نکنه ووا نده مطمئن باش دفعه ی چهارم با خودش میگه چقدر ارزشمندم برای دوستی با من و یا.. برام پیام میدن و جوری قبول کنه که ب خودت نیایی. با زندگیت بازی نکن استارتر به حرف همه گوش نده به یه تراپیست هم مراجعه کن تمام افکار منفیت پاک میشه از ذهنت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسانی هم که راه حل میدن خواهشا برای زندگی دیگران نسخه نپیچید🙏این که میگن پیام بده با ناشناس و… فقط ...

من مشاوره بودم امروز بهم گفت کلا پرونده خیانت رو ببند و فرص اعصاب بخور برای وسواس فکری ولی اینجوری احساس میکنم خوش بحال شوهرم میشه هم معلوم نیست واقعا چیکار داره میکنه هم من قرص بخورم دیگه اون آدم سابق نمیشم

ندونم که چی بشه زنه رو بگیره بچه هم درست بکنن بعدش بفهمم؟

اگه خدای نکرده باشه نمیگیرتش فقط ازش سو استفاده میکنه ...اگه بفهمی و روت به روش باز بشه چی؟ اون موقع حالت بدتر میشه 

اگه خدای نکرده باشه نمیگیرتش فقط ازش سو استفاده میکنه ...اگه بفهمی و روت به روش باز بشه چی؟ اون موقع ...

راست میگی؟اینم بده خب فقط بره ب کنه طرفو میگم اصلا سمت من نمیاد انگار جایی دیگه خالی میکنه خودشو

من مشاوره بودم امروز بهم گفت کلا پرونده خیانت رو ببند و فرص اعصاب بخور برای وسواس فکری ولی اینجوری ا ...

مشاورتو عوض کن.. شما اختلال روان نداری قرص بخوری بیخیال قرص بشو‌. 

خودتو سرگرم کن روتین زندگیتو داشته باش و تاپیک های خیانت روهم نخون اصلا ده روز نیا اینجا متوجه میشی که چقدر تاثیر داره توافکارت🌱 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

راست میگی؟اینم بده خب فقط بره ب کنه طرفو میگم اصلا سمت من نمیاد انگار جایی دیگه خالی میکنه خودشو

اگه خیانت کرده باشه مطمعن باش رو میشه شوهرسابق من که خودش خودش و لو داد انگار کار خدادبود

مشاورتو عوض کن.. شما اختلال روان نداری قرص بخوری بیخیال قرص بشو‌. خودتو سرگرم کن روتین زندگیتو داشته ...

اره عوضش میکنم ۳۳۰تومن از ما گرفت کلا ۳۵دقیقه حرف زد همشم میگفت برو دکتر قرص بگیر بخور میگفت بچت شیطونی میکنه ببرش دارو بگیر براش آروم بشه

اگه خیانت کرده باشه مطمعن باش رو میشه شوهرسابق من که خودش خودش و لو داد انگار کار خدادبود

خب آینم یه سری چیزا لو رفت ازش مثلا شماره چندتا زن پیدا شد تو گوشیش گفت مشتریه'من بخاطر دخترمون تحمل کردم بلکه آدم بشه و دست از هوس برداره ولی الان میبینم خیلی هوله تازه شناختمش بعد ۶سال زندگی

اره عوضش میکنم ۳۳۰تومن از ما گرفت کلا ۳۵دقیقه حرف زد همشم میگفت برو دکتر قرص بگیر بخور میگفت بچت شیط ...

😐😐 حتما براش گزارش بزن . 

زنگ بزن از صبح تا اخر شب مشاور دارن رایگان خیلی مشاوره هاشون‌خوبن

اره وسواس فکری دارم ولی شوهرمم خیلی مرموز و چموشه'خیلی پروعه این منو عصبی میکنه وجدان نداره بیشتر بف ...

شاید چون میدونه اخلاقتو رو ازش سواستفاده میکنه یعنی اینکارو میکنه که شما شک کنین مرد ها بازی کردن رو دوست دارن البته مردهایی که مریض روانی هستن دوست دارن زنها خودشونو بخاطر اینا درگیر کنن شما بیخیال باش اگر باز تکرار شد این مواردی که نوشتم شک کن عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️