بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقریبا دیگه نفسی برام نمونده عزیزمهمه اش درد ، رنجهمه اش زخم های کهنه ی قدیمی که دائم سر باز می کننت ...
شرمنده قصدم ناراحت کردنتون نبود ولی واقعا دیگه کادو هرو عوض نکن خودت رو تغییر بده فکر کنم اطرافیانتان رضایتشون هیچ جوره جلب نمیشه روی خودت و خوشحالیت بدون در نظر گرفتن اون زمان کار کن
این هم تقدیر منهالبته الآن اجازه نمیدم زیاد بیاد خونه اماوایل ازدواج یک بار دیدم داره جلوی فریزر من ...
😂😂😂😂 عجب آدمیه این. مادرشوهر من دست کم از مادرشوهرت نداره با این تفاوت که میرفتیم خونه اش میگفت اره امروز کلی مربا درست کردم اما بگو یه شیشه کوچیک بهمون نمیداد😂. انقد خسیس و بدبختن. تا الان یه آب از دست این زن نچکیده. ببین من اصلا میگم آقا مربا یا هر چیزی نمیخوایی ندی خب نده اما چرا جلوی ما میگفت اره کلی درست کردم و فلان. برای بچم هیچ کاری نکردن یه وسیله داد انقد خودش و دختراش گفتن فلان چیز رو دادیم که پس فرستادم به شوهرم گفتم تا الان یه ریال برای ما خرج نکردن اینم پس بفرستم که انقد واسه این منت نکنن شبا راحت بخوابند.
حالا همشون شاغلن هیچ کاری نکردن اماا زبونشون ده متره که ما همه کار کردیم. برادر شوهرم اومده بود میگفت شما نذاشتین ما چیزی بخریم 😂😂. منم گفتم دست و پاهای شما رو بستیم مگه بگو ما اهل پیچوندنیم. برای دنیا اومدن تولد بچم هیچی ندادن. یه طوری رفتار کردن انگار از خونه بابام آوردم. الان یک ساله قطع ارتباطیم راحتیم دیگه... اینا هم انگار نه انگارشون.