2777
2789
بهش میگم من بچه بودم ذوق داشتم با اون بچگی کلی راه رفته بودم کلی برای اون هدیه زحمت کشیده بودم زدی ت ...

زندایی من پسرش گل رز خریده بوده دعواش کرده چرا به گلی که پژمرده میشه پول دادی تازه کتک هم زده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید امضاتون حاجت گرفتی؟لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

حاجت را تا چی معنی کنیم

حضرت خضر را تو خوابم دیدم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
زندایی من پسرش گل رز خریده بوده دعواش کرده چرا به گلی که پژمرده میشه پول دادی تازه کتک هم زده

مامانای سمی بعدا پیر بشن میگن بچمون چرا مارو دوست نداره و توجه نمیکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
به جاری که دیگه عمرا کادو بدم با اون رفتار زشتش ولی واقعا برای پدر و مادر می مونم چه کار کنم؟؟؟ ای خ ...

رو فرشی مسافرتی یا حوله حمام هم خوبه، چون زیاد سلیقه ای نیست

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
😂😂😂 کلا دنبال بهونه ست.

این هم تقدیر منه

البته الآن اجازه نمیدم زیاد بیاد خونه ام

اوایل ازدواج یک بار دیدم داره جلوی فریزر من خودش را محکم می زنه

گفت چجوری اونهمه سبزی را مصرف کردی؟؟؟

خودش برام خریده بود.

اولین و آخرین بار بود یک مشت سبزی به من داد

ببخشید بین این همه فامیل سمی چطور هنوز نفس میکشی

تقریبا دیگه نفسی برام نمونده عزیزم

همه اش درد ، رنج

همه اش زخم های کهنه ی قدیمی که دائم سر باز می کنن

ترس از اینکه مبادا دوباره زخم جدیدی بخورم

تقریبا دیگه نفسی برام نمونده عزیزمهمه اش درد ، رنجهمه اش زخم های کهنه ی قدیمی که دائم سر باز می کننت ...

شرمنده قصدم ناراحت کردنتون نبود  ولی واقعا دیگه کادو هرو عوض نکن خودت رو تغییر بده فکر کنم اطرافیانتان رضایتشون هیچ جوره جلب نمیشه روی خودت و خوشحالیت بدون  در نظر گرفتن اون زمان کار کن

این هم تقدیر منهالبته الآن اجازه نمیدم زیاد بیاد خونه اماوایل ازدواج یک بار دیدم داره جلوی فریزر من ...

😂😂😂😂 عجب آدمیه این. مادرشوهر من دست کم از مادرشوهرت نداره با این تفاوت که می‌رفتیم خونه اش می‌گفت اره امروز کلی مربا درست کردم اما بگو یه شیشه کوچیک بهمون نمی‌داد😂. انقد خسیس و بدبختن. تا الان یه آب از دست این زن نچکیده. ببین من اصلا میگم آقا مربا یا هر چیزی نمیخوایی ندی خب نده اما چرا جلوی ما می‌گفت اره کلی درست کردم و فلان. برای بچم هیچ کاری نکردن یه وسیله داد انقد خودش و دختراش گفتن فلان چیز رو دادیم که پس فرستادم به شوهرم گفتم تا الان یه ریال برای ما خرج نکردن اینم پس بفرستم که انقد واسه این منت نکنن شبا راحت بخوابند. 

چی گرفته بودن حالا؟؟؟؟

حالا همشون شاغلن هیچ کاری نکردن اماا زبونشون ده متره که ما همه کار کردیم. برادر شوهرم اومده بود می‌گفت شما نذاشتین ما چیزی بخریم 😂😂. منم گفتم دست و پاهای شما رو بستیم مگه بگو ما اهل پیچوندنیم. برای دنیا اومدن تولد بچم هیچی ندادن. یه طوری رفتار کردن انگار از خونه بابام آوردم. الان یک ساله قطع ارتباطیم راحتیم دیگه... اینا هم انگار نه انگارشون.