2777
2789
عنوان

دعوامون شد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 87 پست
یه جیزی بگم ناراحت نمیشیدوست نداره ندارههی داری با موچین حرف ازش میکشی گدایی محبت میکنی

نمیدونم والا تو دنیای واقعی خیلی خوب باهام برخورد می‌کنه مجازی اینجوریه شاید نمیدونمم

☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا کو مودی بودن؟اره مودیم دوقطبیم هستم واقعا

نمیخوای بفهمی یا خودتو میزنی به اون راه؟ اول ی فیلم داد تو ۳۵ تا سریع جواب دادی  گذشت یهو شروع کردی معذرت خواهی و قربون صدقه رفتن 

این حجم از تغییر مود رو میشه باهاش برق تولید کرد

✨️🌷

نمیخوای بفهمی یا خودتو میزنی به اون راه؟ اول ی فیلم داد تو ۳۵ تا سریع جواب دادی گذشت یهو شروع کردی ...

خب حوصله بحث نداشتم 

بحثمون داشت به جایی میکشید من فحش بکشونم بهش

یه چند ساعت خوابیدم بعد بیدار شدم یکم تو اینستا گشتم بعد رفتم جوابشو دادم 

☀️
من نگفتم ازدواج و بچه دغدغه است میگم اونقدر مسائل برای آدم پیش میاد با ازدواج و بچه که این دغدغه ها ...

این الان دغدغه من نیست واقعا 

تاپیکمم همینجوری بود نمیخوام بشینم بخاطرش خودکشی کنم که

☀️
یه سال

بعد ی سال وقتی میگی دوست دارم اینجوری میگ واقعا آدم زورش میاد 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

تنها توصیم بهت اینه زیادی اس بازی نکنید،رودر رو یا تلفنی حرف بزنید ،،،همین پیام فرستادنا زندگی خیلیا رو بهم ریخته چون آدم با پیام فرستادن نمیتونه منظور دقیقشو بفهمونه به طرف.