2777
2789
عنوان

( طلسم برای مرگ دختر هجده ساله ) فقط کسایی که اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 96 پست
میشه قبل اینکه تایپکش بپره آدرس دقیق بدی شمارشو هم اگه تونستی بزار حداقل زنگ بزنیم آدرسی چیزی بپرسیم ...

اصلا شمارشو هیچکس نداره همه حضوری میرن پیشش

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیدحشمت منظورته؟

نه اون که بنظرم خوب نیست اصلا

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

چرا اینکارو کرد؟

خواهرشوهرم اونموقع نامزد داشت این جریان مال ۲۰ ساله پیشه، با این طلسم و اینا کلا نامزدیش بهم خورد و پسره میره و با همون دختر همسایه ازدواج میکنه، ولی یکی دوسال بعدش از هم جدا شدن،بعد از طلاقشون دختره از خواهرشوهرم حلالیت گرفت،الانم با یه پیرمرد ازدواج کرده

اون پسره هم نمیدونم دعا گرفتن براش یا نه دیگه سمت هیچ زنی نرفت

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
شماره ندارم تو اینستا پیج داره، اسمش و سرچ کن معتبره کاملا

ممنون عزیزم بهم گفتن طلسم دارم به نظرت کاری برام میکنه؟ خیلی تو زندگیم سنگینی هست ولی همش نمیخوام باور کنم 

آدرسش میدی به من

درخواست دوستی بده

ممنون عزیزم بهم گفتن طلسم دارم به نظرت کاری برام میکنه؟ خیلی تو زندگیم سنگینی هست ولی همش نمیخوام با ...

ببین این اقا جن گیری میکنه، فقط اونایی که جن میبینن و … رو پاکسازی میکنه ، به طلسم و سرکتاب و … کاری نداره

خواهرشوهرت بخشید؟

نه خودش که میگه حلالش نمیکنم میگه نامزدی و اینا واسم مهم نیست با این کارش خونه نشین شدم و از درس و زندگی افتادم،چون او سالها جز بانوان نمونه استان بود 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....