بورانی_اسفناج مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 عنوان شوهرم چند وقته رابطه نمیخواد ازم | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 25 پست خانوما الان چند وقته شوهرم واسه رابطه نمیاد جلو همش بخونه میاره که خستم خانم میاد آی سرم درد میکنه مریضم'ولی بیرون میریم ماشالا خوب نگاهه زنا میکنه حسابی'بنظرتون چیکار بکنم؟نکنه کسیو دوس داره و با اون میخاد رابطه رو امروز | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بورانی_اسفناج مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 ممکنه از عوارض قرصاش باشهیا استرس و دغدغه خیلی زیاد نداره احیانا؟ نه مثل همیشه هست همه چیز
سمیه_۱۳۶۳ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 744 میگم که حرف میزنم میگه ای سرم ای چشمم مریضم ازش توضیح بخواه با بهانه قانع نشو و ازش رد نشو.
بورانی_اسفناج مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 با ی روانشناس مشورت کن اتفاقا امروز مشاوره بودیم اصلا بحرفای مشاور عمل نمیکنه
بورانی_اسفناج مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 ازش توضیح بخواه با بهانه قانع نشو و ازش رد نشو. اخه خجالت میکشم زیاد اصرار بکنم اون باید بخاد نه من آویزونش باشم
دخترشجاع۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 4076 اره خیلی اعتماد بنفسم خیلی کم شده همش میبینم نگاهه زنا میکنه آخه متاهلا با دخترای کم سن ارتباط برقرار میکنن به حساب مجرد بودن حتی شناسنامه بدون ثبت ازدواجم نشون میدن درخواست دوستی قبوله به شرط
مامان_آرسامی عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 66 یعنی کسی دیگه تامین میکنتش؟از کجا باید مچش بگیرم پرینت تماس هاشو بگیر ببینم چه خبره
بورانی_اسفناج مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 پرینت تماس هاشو بگیر ببینم چه خبره خط قبلیش انداخت دور خط جدید گرفته که تو برنامه ایرانسل من نیگاه میکنم اکثرا و هیچی نیست بازم نمیدونم گوشی دیگه داره یا چی
مامان_آرسامی عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 66 خط قبلیش انداخت دور خط جدید گرفته که تو برنامه ایرانسل من نیگاه میکنم اکثرا و هیچی نیست بازم نمیدونم ... دختر دایی من شوهرش همینجور بود میگفته مریضم و نمیتونم و این حرفا ، بعد فهمید زن داره و یک بچه ی سه ساله،البته همه ک مثل هم نیستند انشالله ایشون اینطور نباشن
بورانی_اسفناج مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4462 دختر دایی من شوهرش همینجور بود میگفته مریضم و نمیتونم و این حرفا ، بعد فهمید زن داره و یک بچه ی سه ... وای نگو آنقدر میترسم این مرتیکه هم زن داشته باشه ولی آخه تو اجاره خونمون مونده چجور گرفته زن
ماهور777 عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 11275 نه سیگار میکشه و قرص اعصاب میخوره خیلی وقته حواستو بیشتر جم کن شاید یواشکی داره مخدر مصرف میکنه البته شایدم عوارض قرص اعصایه
مامان_آرسامی عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 66 وای نگو آنقدر میترسم این مرتیکه هم زن داشته باشه ولی آخه تو اجاره خونمون مونده چجور گرفته زن پول گنده کاری دارن، واسه زناشون پول ندارن.والا اینم دم به تله نمیداد دختر خالم تو ثبت احواله اون فهمیده بود بچه داره و زن