2777
2789

سلام

من کلاس هشتم بودم که وارد رابطه شدم با ی پسر که از خودم یک سال کوچیک تر بود این ادم به قدری شیفته من بود که سه سال و نیم  رابطمون به خوبی و خوشی گذشتاصلا بهم بی ادبی نمیکرد اصلا بهم حرفی نمیزد که من بخام ناراحت بشم همیشه نازمو می‌کشید همیشه هوای منو داشت همیشه به خانوادم احترام میذاشت کلا دورمون خلوت خلوت بود هیچکس نبود فقط خودمون دوتا همو داشتیم اونایی که ی رابطه محکم داشتن میفهمن حرف منو من کل زندگیم این آقا بود صدمو براش گذاشتم و خب قطعا این صد گذاشتن و همه کار کردن منتی سرش نیست چون خودمم خوشحال بودم انصافا اونم کم نمیذاشت خیلی ها سعی کردن که ما رو از همدیگه جدا کنن ولی نتونستن گذشت تا وقتی دیپلم گرفت و رفت دانشگاه بعد رفت به خانوادش شرایط و همه چیز رو گفت وقتی گفته ی سال بزرگترم گفتن نه نمیشه!! 

اونم هیچ تلاشی نکرد البته من اللن که مغزم باز شده حس میکنم خودشم فکر کرده دانشگاه خبریه بهتر از منو میتونه پیدا کنه خلاصه که گذاشت و رفت الان میاد ولی فقط حالمو میپرسه واقعا سردر گمم نمیدونم چیکار کنم رهاش کنم برم؟ دلم نمیذاره. 

بمونم و به توهین هاش گوش کنم؟ منطقم نمیذاره 

البته فعلا که راه دوم رو رفتم 

دیشب خواب دیدم برگشته التماسم میکنه که برگردم. 

ولی من بهش اهمیت نمیدادم و حواسم جای دیگه بود

بنظرتون اگه اومد چی بگم من بهش میگم بره باز صحبت کنه میگه نه من میدونم نمیشه بعد همش میگه نمیخامت دوست ندارم 

هیق هیق 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولش کن بره محلش نذار میفته دنبالت

بچس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یا یبار همو بخاین یا ن اینطوری دلعدن میشی اگه میگه نمیخامت دیگ ول کن برا همیشه . ما دخترا یکی من خودم اینقد برا دیگران اهمیت قایل میشیم از خودمون میگذریم بخاطر دیگران بعدش میبینی همین دیگران بخاطر ی مسئله ناجیز چنان خردت کرد باور نمیکنی اصلا تورو قبلا میدید . ینی برا نفع خودشون هرکاری میکنن .

واقعا من از رفتاری بعضی دخترا تو دانشگاه خجالت میکشمممم با زشت ترین پسرا یجوری لاس میزنن ک نگم همینا ...

من لاس نزدم! فقط عین ی مادر ازش مراقبت کردم الحق هم که بچه خوبی تحویل گرگای دانشگاه دادم ایشالا گیر کنه تو گلوشون خفه شن😊من ساختم برا بقیه 

هیق هیق