2777
2789

هوا چند روزیه جوری سرد شده ک حس میکنی الان یخ میزنی امشب دو دقیقه رفتم برم بیرون با ماشین دیدم چقدر سرده سریع برگشتم

همش به اونایی فکر میکنم که مجبورن الان سرکار باشن مثل پاکبانا یا اونایی ک ماشین ندارن مجبورن برن بیرون و گربه ها که معلوم نیس دوام میارن تو این سرما

کاش میتونستم کاری برا همشون بکنم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از یه طرف خوشحال میشم برای تعطیلی مدرسه ولی از یه طرف فکر یه همینا نمیزاره لذت ببرم🥲

وقتایی ک برف میاد از ذوق نیم ساعتم تو خونه بند نمیشم اما وقتی ب این چیزا فک میکنم کوفتم میشه انگار غم عالم میریزه سرم

خدا ب همشون سلامتی بده،خیلی زحمت میکشن، شغل شریفی دارن امیدوارم جسم و جانشون همیشه سالم و سلامت باشه ...

یکی از چیزایی ک دلم میخواس زورم میرسید همین بود ک پاکبانا تو سرمای شدید مثل اداره جات و کارمندا میتونستن تعطیل بشن

یکی از چیزایی ک دلم میخواس زورم میرسید همین بود ک پاکبانا تو سرمای شدید مثل اداره جات و کارمندا میتو ...

اره واقعا کاش همچین اتفاقی براشون می افتاد و بهشون اهمیت میدادن ولی جزو مظلوم ترین آدمان ..  همین چند وقت پیش بود ک مادرم غذا درست کرد و رفتیم خیابونا بین این پاکبانای عزیز پخش کردیم .. ادما اینجور موقع ها باید هوای همو داشته باشن دیگه 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ