2777
2789
عنوان

رفتم سرکار حرفهایی که پشت سرم زدن

120 بازدید | 2 پست

بچه ها من و شوهرم زندگی نسبتا خوبی داشتیم و ظاهر زندگیمون خیلی ایده‌آله از بیرون. کم و بیش باهم یه سری اختلاف داشتیم، یه سفر رفتیم برگشتیم، کلا همه چیز بهم ریخت شوهرم یه ازمونش رو افتاد، بعد یه اختلاف شدیدی بینمون افتاد، بعدشم شوهرم یه حمله عصبی شدید بهش دست داد و ... . الان خداروشکر یه کوچولو بهتره. بعد من بیست روزیه خیلی کم سرکار رفتم امروز دوباره برگشتم سرکار منشیمون گفت بیا یه سری حرفها بهت بزنم، گفت حرف پشت سرتون خیلی زیاده، هرروز هرروز اینجا حرفتون میشه، خیلی تو چشمی و .... .

من قبلا به تو چشم بودن اینها اعتقادی نداشتم ولی الان ترسیدم. اینستامو کلا حذف کردم کسی زندگیمو نبینه ولی درکل انرژی منفی و حسادت دورم زیاده. حس میکنم کاملا. نمیدونم چیکار کنم. تقصیر خودمم بود البته تا حدیش ولی الان نمیدونم جیکار کنم چه رفتاری داشته باشم با کسایی که درموردمون حرف میزنن

فقط و فقط بی توجهی کن، چون اگه بخای رفتاری باکسایی ک پشت سرتون زدن بکنید،وجه خودتون بیشتر خراب میشه،تا جایی که امکان داره نذارین هیچ احد الناسی از ریز زندگیتون چیزی بدونه، با همسرتون هم در این مورد حرف بزنید،من خودم چند ماه پیش یه پروژه ای باید انجام می‌دادم ک خيلي هم مهم بود و نیاز به چند ماه وقت داشتم و تمرکز زیادی هم برای اون کار نیاز داشتم اگه اون پروژه تموم میشد و جواب میداد،رییس شرکتمون یه دید دیگه ای نسبت بهم پیدا میکردم و قطعا کارهای مهم تری توی شرکت بهم می‌سپرد،چندماه به رابطم رو خیییلی کم کردم هم با خانواده خودم هم با خانواده همسرم،تنها کسی ک از این ماجرا خبر داشت همسرم بود،از نظر خودم کار مهمی نبود برام و از خودم توقع داشتم اون کار رو به اتمام برسونم اما همیشه حس میکنم نگاه دیگران به زندگیم چطوریه،و حتی میدونم چه کسایی توی خونه من رفت و آمد میکنن و پشت سرم چیا میگن،فقط رابطم رو کمرنگ تر کردم و اصلا ابدا نمی‌ذارم کوچک ترین خبری از زندگیم و خونمون بیرون بره. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

سعی کن خوشیاتون برا خودتون باشه البته اونقدر خودت رو محدود نکن ک زندگی به کامت تلخ بشه همینکه برا کسی تعریف نکنی عکس و فیلمی از خودت منتشر نکن توی مجازی،میتونه این انرژی ها رو از خودت دور کنه،ما چندین بار شده رفتیم تفریح، دوسه روزی رفتیم و کسی متوجه نشده و کلیییی هم بهمون خوش گذشته.زندگی رو سخت نکن برا خودت، فقط برای خودت شاد باش و برای خودت خوش بگذرون نه برای بقیه اونوقت زندگیت میشه بهشت.🥰

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.