2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم دست بهم نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19652 بازدید | 331 پست
اطلاعاتتون خوبه تو کلاس اموزشی قبل ازدواج اینا رو یاد گرفتی در مورد جلوگیری

نه راستش

اونجا اصلا از قرص و اینا صحبت نکرد

بیشتر رابطه ی جنسی بود

خودم کلا علاقه داشتم قبل ازدواج به این مسئله

تحقیق و اینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیکاشووخوندم متاسفانه کاری نمیشه براش کرد خودش دوست داره پسره هم ساده گیزش اورره میگه میگیرمت الات ...

عزیزم میخوایید عکس نامزدیمونو بزارم😐مگه هرکس دوست باشه تا آخر عمر دوست میمونن؟

نه راستشاونجا اصلا از قرص و اینا صحبت نکردبیشتر رابطه ی جنسی بودخودم کلا علاقه داشتم قبل ازدواج به ا ...

چه خوب من همسنت بودم نمیدونستم برای مردا مو داره یا تغییر سایز میده🤣

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

عزیزم بدون دخول از جلو ادم حامله نمیشه

نگران نباش

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

یبار بود والا به مدت سی ثانیه فقد تحمل کردم دردش غیرقابل توصیفه

فکر کن شوهر من روزی ۴ ۵ بار دیگه روانی شدم بعد یکسال گفتم بدرک نمیخوام واسه شب عروسی نگه دارم انجام بده دخول رو راحت شم

چه خوب من همسنت بودم نمیدونستم برای مردا مو داره یا تغییر سایز میده🤣

مو ک خب همه دارن

تغییر سایزم توجه نشدم

از بچگی تا به سن بالا 

یا قبل از رابطه؟

قبل رابطه که اره تغییر میکنه

تو سن بلوغم که خب همه میدونن 

بچه ها واقعا فکر کردید هرکس دوست باشه تا آخر عمر دوست میمونن؟ من حتی تو همون تاپیکایی که گفتید گفتم پارتنرمم عرض کردم زیر نظر خانواده داریم برای ازدواج آشنا میشیم 

چرا دنبال زیر بغل مارید؟

عزیزم میخوایید عکس نامزدیمونو بزارم😐مگه هرکس دوست باشه تا آخر عمر دوست میمونن؟

عزیزم شما رو نگفتیم یه خانوم بودداول تاپیک گفت من ب نامزدم میگم بیاد پیشم اونو داریم میگیم نامزدش نیس دوست پسرشه😘😂😂😂😍

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜