2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم دست بهم نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8447 بازدید | 252 پست
خب راست میگه:/چجوری تخمک میخواد درست شه رحم نباشه

بد شانس باشه با پیش اب هم حامله میشه. تو اون اسپرم هست . واژن منافذی برای خروج خون پریودی داره مسدود نیست چیزی نره توش

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
خب راست میگه:/چجوری تخمک میخواد درست شه رحم نباشه

عزیزم چه ربطی داره 

رحم مثل جاروبرقی می‌کشه همچیزو نو خودش 

وقتی ببخشید می‌ریزه ورودی رحم خب صدرصد امکانش هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت درست فکر می‌کنه شما دیگه زیادی فیلم هندیش کردی ملت ده سال مستقیم میریزن توش توی اقدامن پدرشون در میاد حامله شن شما فک کردی اسپرم توی محیط زنده میمونه؟ بعد تا خودشو برسونه به تخمک تا لقاح صورت بگیره اوووووه چقدر خوش خیالی 

ما مستقیم میریزیم هیچی نمیشه ! 

لذت ببر بابا 

چرا انقد سختش می‌کنی 

اگرم بهت اهمیت نمی‌داد اینجا تاپیک میزدی سرده چیکارش کنم گرم شه شمام لذت ببر دخترا به دوست پسراشون سرویس میدن دوست من ده بار پردشو دوخته 

بعد شماها نمی‌دونم چتونه واسه شوهرتون ناز میکنید که چی آخه پس بره چیکار کنه بعد میگید خیانت یکم منطقی باش ..

خیلی خیلی اشتباههاسی بیشتر اشتباه میکنه که اون میگه اینم سری میره چرا جون اقا عصبی میشهخب به جهنممن ...

عزیزم اخلاقا متفاوته 

من نامزدم غد و یدنده اس 

کلا مدلشه نمیتونم باهاش سر جنگ بردارم ک 

خب خوشم نمیاد از یطرف رعایت نمیکنه امکان حاملگی وجود داره من مجبورم قرص بخورم و استرس بکشم

از الان قرص. مگه دوشیزه نیستی روی پریودت تاثیر میزاره. 

خدا بهت صبر بده مرد جماعت همینه دنبال سوراخه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود