2777
2789
عنوان

مهمه بیاین خخخخ

38 بازدید | 4 پست

ما همدیگرو تو عروسی دیدیم و خوشمون اومده 

و قصد جفتمون هم جدی بود 

اول اینکه بگم پسره چنتا شغل خوب داره نما کاره ،،چنتا دستگاه جوراب بافی داره و چن هکتار زمین کشاورزی 

خونه داره و ماشینم داره

حالا اینا چیزایی که داره 

و اما اخلاقش 

خیلی شوخ طبع مهربون خیلی اهل رفت و آمد با لباس و اینا کاری نداره داخل شهر ولی میگه چند سال روستا زندکی کنیم بعد بریم شهر اون موقع که داخل روستا ایم چادر بپوشی 

بعد این آقا چند سال پیش با دختر عمش نامزد کرده بودن صبفه بعد ۲۰ روز بهم زدن بخاطر بی حجابی بعد این آقا بهم گفت که من دختر عمم و دوست داشتم ولی اون هنوز منو دوست داره و بخاطر من میخواست خود کشی کنه 🤥بعد این موضوع منو اذیت میکنه ولی میگه بیخیال واسه چند سال میشه البته من خودمم یکیو دیوانه وار دوسش داشتم که تموم شد 

بعد از همه مهم تر ابن آقا وقتی غربت کار می‌کرده با ۱۵ نفر رابطه جنسی داشته از این .... 

الان من با خودم میگم گذشته رفته. بیخیال 

از ی طرفی هم اذیت میشم که نکنه نامزدش دوست و داره و هنوز پیگیرشه 🤦‍♀️از ی طرفی هم بهش علاقه دارم 

اصلا موندم چی کار کنم 

کلا میترسم بع فکر اون باشه و این حرفا 

یکیم بهم گف این چند بار نامزد کرده بهم زده نمیدونم بلور کنم یا نه ولی خودش گف یبار یبلرم رفتم خواستگاری فکر میکنن نامرد گردم از طرفی هم ابن آقا خیلی الان منو دوست داره و وابسته شده و میخاد سریع فقد کنیم من نمیدونم چیکار کنم 🫤🫤🫤🫤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من کلا بزارش کنار،من یکی از دوستام دقیقا همین جری برای چند سال اول قرار شد بره روستا ولی پسره بعدش رنگ عوض کرد،هر سری به یه بهونه پیچوندش تو همون روستا نگهش داشت الان دقیقا ده ساله

ما که هر چی بگیم شما کار خودتو میکنی 

ولی میگی مهم نیست خب اگه معم نبود که راجبش تاپیک نمیزدی 

از انکار بیا بیرون …اومدی؟؟؟ افرین 

حالا هر چیزی که نوشتی رو دوباره بخون …خوندی؟  افرین 

لیاقتت زندگی با همچین ادمیه؟؟؟ جوابی که به سوال اخر میدی جواب همه سوالاته

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿