2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اون همش ۱۲سالشه به دل نگیرسعی کن محبت کنی ولی جدی باشی تاتوروالگوبگیره ودرموردشوهرت احتمالاخانواده پیشش حرف میزنن اینم یادگرفته بهش تذکربده راجع به زندگیت دخالت نکنه فقط باهاش اصلالج نکن 

واقعا برام سوال پیش اومد شما چرا میرین کلاسارو ؟

اول اینکه برای خودمون میریم دوم اینکه بفهمیم با کسی ک اعتیاد داره چجور باید رفتار کنیم و اینکه کنگره فقط درمان اعتیاد نیس خیلی اموزش داره

چون ۶ماه قهرکردم رفتم فهمید انقد ک فضوله

اشکال نداره 

فقط یه چیزی رو بدون ۱۲ ساله بچه اس . بزرگم هست 

یه چیزایی رو میفهمه . ده تا چیزم نمیفهمه 

با سیاست رفتار کن‌

که هم حساس و کنجکاوتر نشه و هم احترامتو حفظ کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانواده مخصوصا همسر کلاس های کنگره رو میرن تا بتونن یاد بگیرن چطور با فرد بیمارشون رفتار کنن . حمایت ...

ولی مسافر من چندبار سفرشو خراب کرده و الانم درست سفر نمیکنه متاسفانه 

ولی مسافر من چندبار سفرشو خراب کرده و الانم درست سفر نمیکنه متاسفانه

ترک با متادون هست یا کم کم قطع کردن ؟

چی استفاده میکردن ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ترک با متادون هست یا کم کم قطع کردن ؟چی استفاده میکردن ؟

روش کنگره با شربت تریاک هس ک جایگزین مواد میشه ک در عرض ۱۰الی ۱۱ماه دارو قطع میشه و فرد ب درمان میرسه

بچست 

تو سن بلوغه

بنظرم یکم باهاش از راه دوستی و رفاقت وارد شو

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺