2777
2789
عنوان

مریضی من و تیکه مامانم

251 بازدید | 27 پست

دیشب خونه مامان بابام خوابیدم چون همسرم شیفت بود بعد من آخر شب بدحال شدم تو خاب ناله میکردم دست خودم نبود بعد مامانم هی غر میزد اومده بهم دارو داده بعد میگه وقتی حالت بده نمیدونی باید قرص بخوری  ؟ منظورش خودت بری برداری من انقد بدحااال بودم که اصلا نمی‌تونستم از جام بلند شم .بعد صب دوباره قرص آورد گفتم نمیتونم بلند شم با لحن بدی گفت پاشو پاشو انقد منم حالم از تو بدتر بوده کسی نبوده کنارم ..ناراحت شد ازش واقعا بنده خدا ناهار هم سوپ گذاشت برام ولی دلمو شکوند ناهارم نخوردم 

بخدا جدیدن حس میکنم مادرا دست به یکی کردن دیگه دلسوز نباشن😐مامانت از قبل اینطور بود یا الان ایطور شده؟

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستس حوصله نازکشیدن نداره درکش کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بخدا جدیدن حس میکنم مادرا دست به یکی کردن دیگه دلسوز نباشن😐مامانت از قبل اینطور بود یا الان ایطور ش ...

خیلی باحال بود حرفت 

دست ب یکی کردن 😅😅

ولی جدی تحمل آدما کم شده 

وگرنه ایرانی جماعت دلسوزه 

همین دلسوزیشم بده براش

بخدا جدیدن حس میکنم مادرا دست به یکی کردن دیگه دلسوز نباشن😐مامانت از قبل اینطور بود یا الان ایطور ش ...

نمیشه گفت بوده یا شده کار انجام میده ولی غر و منتش رو هم می‌زاره 

عزیزم  مامان بابای من ،خیلی خیلی رو خواب شبشون حساس هستن

تو روز مشکلی ندارن

ولی شب حوصله ی هیچکسو ندارن

ایکاش اتاق جدا میخوابیدین و داروهاتون هم بالا سرتون میزاشتین با آب بخورین

البته کار مادرتون  با یه مریض درست نبوده ولی خیلی مادرها دیگه طاقت شب بیداری و ناله ندارن