2777
2789
اسمت چیه؟

عزیژ دلم میشه شوال اخرمو جواب بدی 

مرسی عزیزم برات حمد خوندم میشه اینو هم بگی اینکه باباش دختر دیگه ای بهش پیشنهاد میده ؟

راستی بنظرت امتحان دستیار دندان رو قبول میشم ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ماه تولدممم؟

تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشکی حرف دل میزنی( البته این خیلی قشنگه، مهربون و ب روی خودت نمیاری،، یکم صبر داشته باش نیتی که ب دل داری خود ب خود درست میشه انقد اصرار نورز، باید دو طرفه باشه

البته اینا شانسی بود که گفتم، واقعی شانسی بودا☺😉 

موفق باشی گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهریور

حس زهیر بهم. چیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشک ...

بخدا شوک زده شدم🥲بقران همه چیو درست گفتی.

همه چی راسته. حرفات با حقیقتام مو نمیزنه. نکنه شناساییم کردی؟🥺😂

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشک ...

لطفا بهم بگو م ر منو چطور دختری می‌بینه؟

همین ولی لطفااااا بگوو

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!