2777
2789

توی سرما چجوری میرین دستشویی؟ من خودم دستشوییم روی ایوانه.سرمایی هستم.بعضی وقتها خیلی دستشویی میرم.خیلی سرده.🙁

خونه مامانم توالت بیرونه 

سرما رو بیخیال 

سوسک و مارمولک رو چیکار کنیم😅

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم بهتر از اینه که تو خونه باشه

تو همه آپارتمان ها تو خونه است 

خیلی هم خوبه وقتی بیرون باشه تو ۹۰ درصد مواقع باید یه پله‌ای چیزی بخوره بره پایین تا برسی به دستشویی فکر کن زمستون وقتی بارون و برف میاد امکان داره از اون پله لیز بخوری خدایی نکرده لگن و همه چیزت بشکنه مجبوری شبا بری اگه بچه کوچیک داشته باشه خیلی اذیت کننده است برات هی باید ببری دستشویی بیاری اگه سال من تو خونه باشه خیلی اذیت میشه اگه کسی باشه که پاش یا دستش شکسته باشه خیلی براش سخت میشه برای خانم باردار خیلی وحشتناکه این شرایط کجاش بده که فکر می‌کنی توی حیاط باشه خوبه توی خونه باشه بده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

برای ما تو راهروه.تقریبا سرده.اما تصور اینکه تو حیاط باشه برام وحشتناکه

فک کن تو این هوای سرد ساعت ۳ شب مجبور شی بری دسشویی.تصورشم وحشتناکه.ادم قندیل میبنده

به نظرم راهکاری فقط اینه یه پیک‌نیک بذاری تو دسشویی میری روشنش کنی

توی سرما هم سوسک و مارمولک میاد؟🙁

تک و توک میان اعلام حضور میکنن که مبادا دلتنگ بشم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری