برنامه بسیار عالی هست و واقعا خودم میدونم به راحتی میشه ازش پول در بیارید در ضمن حتما برای ثبت نام از این کد استفاده کنید f310513055 تا۱۰۵هزار تومان پول بیاد تو حسابتون همون موقع🤑🤑💰💰💰 خودم باورم نمیشد ولی حتما امتحان کنید تا متوجه شید برنامه کارنت اسمش هست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اول باید پیش مشاور میرفتی من خودم دکتر اعصاب روانم مشاورم هستم به همه توصیه میکنم برن مشاور قبل ازدواج و آزمایش ها الانم اگر دیدی وضعیت هی بدتر میشه برای خودتم که شده برو شکایت کن و به خانوادت توجه نکن
من فکر کردم آدم نرمال و اهل کار و تلاش. گفتم زندگیتو بساز. کسی که معتاد بوده ترک کرده و مشروب میخوره به نظرم اون دیگه آدم نمیشه. با خانوادت صحبت کن خودتو نجات بده و به نزدیکت نزار بیاد.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
تو اوج افسردگیم اومد خاستگاریم فقد ب چشم تعقیر تو حالم زنش شدم گفتم زندگیم عوض میشه حتی دوسشم نداشتم از همون روز عقد بدبختیام شرو شد ن جشن عقد ن عروسی ن وسیله برای خونه حتی یه کارت بانکی ب اسم خودش نداره شکایتی داره سه ساله رفت یه اتاق اجاره کرد واسه هفتاد سال پیش صابخونه بهم تجاوز کرد بدترین دردرو تو این یکسال من کشیدم هیچکس نفهمید دوماه ب بهونه رژیم روزی یه وعده خوردم هیچی نداشتیم