2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست

برنامه بسیار عالی هست و واقعا خودم میدونم به راحتی میشه ازش پول در بیارید در ضمن حتما برای ثبت نام از این کد استفاده کنید f310513055 تا۱۰۵هزار تومان پول بیاد تو حسابتون همون موقع🤑🤑💰💰💰 خودم باورم نمیشد ولی حتما امتحان کنید تا متوجه شید برنامه کارنت اسمش هست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ مالی زیر صفریم ن خونه ن ماشین ن خرج خوراکمون هیچی ارزوی مرغ ب دلم موندهدر حدی تو این شیش ماه ...

خوب پدرت بگو معذرت من طلاق میگیرم هرزه نیستم. اگه واقعا پدری من نجات بده

از اول باید پیش مشاور میرفتی من خودم دکتر اعصاب روانم مشاورم هستم به همه توصیه میکنم برن مشاور قبل ازدواج و آزمایش ها الانم اگر دیدی وضعیت هی بدتر میشه برای خودتم که شده برو شکایت کن و به خانوادت توجه نکن

خوردم کرده داغونم

من فکر کردم آدم نرمال و اهل کار و تلاش. گفتم زندگیتو بساز. کسی که معتاد بوده ترک کرده و مشروب میخوره به نظرم اون دیگه آدم نمیشه. با خانوادت صحبت کن خودتو نجات بده و به نزدیکت نزار بیاد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چرا با ابن ازدواج کردی

تو اوج افسردگیم اومد خاستگاریم فقد ب چشم تعقیر تو حالم زنش شدم گفتم زندگیم عوض میشه حتی دوسشم نداشتم از همون روز عقد بدبختیام شرو شد ن جشن عقد ن عروسی ن وسیله برای خونه حتی یه کارت بانکی ب اسم خودش نداره شکایتی داره سه ساله رفت یه اتاق اجاره کرد واسه هفتاد سال پیش صابخونه بهم تجاوز کرد بدترین دردرو تو این یکسال من کشیدم هیچکس نفهمید دوماه ب بهونه رژیم روزی یه وعده خوردم هیچی نداشتیم 

تو اوج افسردگیم اومد خاستگاریم فقد ب چشم تعقیر تو حالم زنش شدم گفتم زندگیم عوض میشه حتی دوسشم نداشتم ...

ای بابا  جدا شو  این  به  درد نمیخوه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم