2777
2789

اون زمان ک هنوز با شوهرم مَحرم نبودیم اومده بود بریم دور بزنیم و چون یذره سرعتش بالا بود رو یه دست اَنداز خاس ترمز بگیره من گوشی دستم بود پرت شد زیرِ صندلیه شوهرم..حالا من این وسط رضایت نمیدادم خم بشم گوشیمو بردارم یکی باید منو راضی میکرد گوشیو بردارم🤣 خودمم سفت گرفته بودم ک مثلا برام مهم نیس و دارم از دیدنه جاده لذت میبرم داشتم ازخجالت آب میشدم شوهرمم میگف من دستم ب فرمونه ماشین زیاده شما بیزحمت گوشیو وردار اخه گوشیم داشت زنگ میخورد منم میگفتم ن مشکلی نیس بزار زنگ بخوره..پیش خودم میگفتم حالا اگ من خم شم ب بدنش برخورد میکنم پیش خودش میگه عادیدی این دختره دلش خاست از خداخاسته بود😐🤣 مث مجسمه خشکم زده بود اصن هیچیم نمیگفتم نمیدونم چرا تهش زد کنار گوشیو بهم داد از خنده غش کرده بود..هنوز ک هنوزه یاد اون حرکت سم میفتم ناخوداگاه میزنم زیر خنده😂بیاید یه چن تا حرکت سم از خودتون بگید ببینم چن نفر تباه بودیم😅🫢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برعکس شما خیلی پررو تشریف داشتم؛  🤣

البته شوهرم خیلی مظلوم بود و چشم و گوش بسته؛ دلم میخواست اذیتش کنم؛ و کرم می‌ریختم بهش؛🤣🤣

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

هنوز نامزد بودیم اوایلش بود.شب رفتیم بیرون زنگ زد داداشش گفت کلید خونت پیشته یا به سویچه.من مث خرا عربده میزدم چراااا میخوای چیکاااار کجا میخوای منو بببررررییییی ابروشو جلو داداشش بردم.مث چی نگام کرد گفت هیچی😐اگرم کاری میخواست بکنه منصرف شد🤣