2777
2789
عنوان

اگر کاربرای اینجا ی شخصیت کارتونی بودن چی میشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 64 پست
دیدیش اصلا؟من دانلود کردم چند سال پیش چند بار دیدمش خیلی قشنگه

میشناسم کارتونشو ولی حوصلشو نداشتمممم

خااله ریزه و قاشق سحر آمیز چیییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بخدا هیچکس بهم نگفت ننه ملوس گف یک حالی داد😆ولی دنیا واقعی یکی بگه ننه میزنم دهنش کف و خون بیار ...

ای دااااد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بهش وابسته شدی کهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اره اونم دیدم .کارتونی که دوسش نداشتم پینوکیو بود

منم آقااا واااییییی🤣🤣🤣🤣

نه بابا چند ماهی میایم یه دخترم و ننه ای میشنویم تموم😝

خا خداروشکر وابستگی ننه دختری ندارین🤣🤣🤣🤣🤣

نع خداروشکر .چون سنمون بهم نمیخوره بچه ام باشه

الهیییی شکرت دغدغه الانم برطرف شد🤣🤣🤣

@niniyar_2    

سلام قشنگ من

میتونی بهم کمک کنی؟ یکی از کاربرای سایت مداوم برام مزاحمت ایجاد میکنه و من حتی نمیشناسمش که کی هست

و منو با یکی از کاربرا اشتباه گرفته که اسمش صدفه میگه تو کاربری دومشی و بهم خیلی توهین میکنه ، کل سایت منو میشناسن برام ایجاد مزاحمت میکنه داشتم تو سایت میگشتم که خیلی یهویی بدون مقدمه اومد بهم تهمت زد

میتونی کمکم کنی؟ الانم تو تاپیک اخرم ایجاد مزاحمت کرده

@niniyar_2 سلام قشنگ منمیتونی بهم کمک کنی؟ یکی از کاربرای سایت مداوم برام مزاحمت ایجاد میکنه و من ح ...

ی کاربر دیگه بهش فحش داده با ی آیدی دیگه

منی که اصلا تو تاپیکی که دعوا کرد نبودم اشتباه گرفته اومده به من بد و بیراه میگه 

من اصلا باهاش دعوا نکردم که فحش بدم درگیره بنده خدا 

توروخدا بیا نجاتم بده @niniyar_2    

@niniyar_2 سلام قشنگ منمیتونی بهم کمک کنی؟ یکی از کاربرای سایت مداوم برام مزاحمت ایجاد میکنه و من ح ...

سلام نی نی یار عزیز دوست عزیزم راست میگه @niniyar_2    

برای منم ایجاد مزاحمت کرده بود کاربری آبی متالیک ۵۵

الانم تو تاپیک اخر این بنده خدا کامنت گذاشته

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!