تقریبا ۳. ۴ شبه بین خوابو بیداری ناله میکنه مشکلی نداره روزا عادی میخوابه بازی میکنه شبا یسره ناله میکنه ارومشنکنم میشه گریه چیکار کنم دلیلش چیه؟ ۱۱ ماهشه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم دندونای پایینش دوتا در امده ولی بالا علائمی نداره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مادرم میگه ترسیده امروز اب قران بهش دادم باز همونه
گلم دندون نمیخاد در بیاره؟لباس و جای خواب و پوشکش خوبه؟گرسنه وتشنه نیش؟
دونت دندون پایینش در امده بالایی علائمی نداره ن جای خواب همیشگی و لباسم کافی قبل خوابم شیر میخوره