2777
2789
عنوان

بچه تهرون

97 بازدید | 10 پست

تهرون بهم انگیزه میده

انقدر تو این جهنم میمونم تا خاکم کنن توش

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها

تهرونی هستی؟ 

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

تهرانی ها اصیل ندارن اکثرن مهاجرن

جز اینکه قبل از دوره پهلوی  اونجا زندگی کرده باشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تهرانی ها اصیل ندارن اکثرن مهاجرنجز اینکه قبل از دوره پهلوی اونجا زندگی کرده باشی

ما که هم بابامون تهرانیه هم مامانمون 

هم بابابزرگا و مامان بزرگامون بیشتر عمرشون تو تهران بودن

ما که هم بابامون تهرانیه هم مامانمون هم بابابزرگا و مامان بزرگامون بیشتر عمرشون تو تهران بودن

بسلامتی و دل خوش 

پایدار و مانا 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بسلامتی و دل خوش پایدار و مانا

همچنین