2777
2789

فردا میخوام برم فر دائم کنم سالن سیمین تو قادقیه برم یا ن؟ ی کسایی رازی مبودن ولی خیلی معروفه

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی دوس دارم میگم هزینه اش چقدر

هزینه اش خیلی خیلی از کراتین کمتره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
منم خیلی دوس دارم میگم هزینه اش چقدر

موهای من تا کمرم میشه ۹ تومن گرون میگیره ولی حداقل پیش خودم میگم شاید کارش خیلی خوبه تو اینستا بزنید میاد ولی تو نی نی سایت سرچ کرذم راضی نبودن نرسیدم

خیلی تغییر میکنی و زیبا میشی ولی خب عوارض خودشو داره و ریزش هم میاره. مراقبت های بعدشم خیلی زیاد و ا ...

از ریزشش میترسم سالنی ک میخوام برم ی سریا تو همین نی نی سایت راضی مبوذن نرسیدم فردا ام وقت گرفتم موهای منم تا کمر ۹ ملیون میگیره میترسم الکی برم پولم هدر بره