2777
2789

مثلاً دائما دخالت می‌کنه تو هر چیزی از غذا خوردن ایراد میگیره و ... در اتاقمو باز می‌کنه و میره و توهین هم می‌کنه شما باشید چطوری رفتار میکنید دیگه واقعا تحمل ندارم دارم خفه میشم بهش تذکر میدم ولی نمی‌فهمه انگار تا صدای منو در نیاره آروم نمیشه 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری باش که میخاد بعد ببین مشکلش از اینه یا جای دیگس

کلا آدم فضولی تو همه چی دخالت می‌کنه یا همش از هر رفتار ایراد میگیره حتی از اینکه چطوری غذامو میخورم 

سکوت کن فقط و بهش احترام بذار ان شا الله بی خیال بشه

بعضی وقتا انقد می‌ره رو مخم که نمیتونم خودمو کنترل کنم ولی باشه سعیمو میکنم خدا کنه 😢

کلا آدم فضولی تو همه چی دخالت می‌کنه یا همش از هر رفتار ایراد میگیره حتی از اینکه چطوری غذامو میخورم

چه طوری دلت میاد در موردش این طوری میگی

می دونی هویتته

جسارتا مثلا منه هفت پشت غریبه تو یه تاپیک دیگه یهو بهت بگم تو همونی بودی که بابات فضول بود بهت برنمی خوره

چه طوری دلت میاد در موردش این طوری میگیمی دونی هویتتهجسارتا مثلا منه هفت پشت غریبه تو یه تاپیک دیگه ...

نه شما بابای منو نداری و حال منو درک نمیکنی که هر روز چقدر عصبانیم می‌کنه 

من نگفتم که از بابام متنفرم گفتم از اخلاق بابام متنفرم و اخلاق بد و باید بگم حالا میخواد بابام باشه یا هر کسی 

بعضی وقتا انقد می‌ره رو مخم که نمیتونم خودمو کنترل کنم ولی باشه سعیمو میکنم خدا کنه 😢

کلا بعضا سن که بالا میره آدما حوصله بر میشن مثلا خودم گاهی میگم چرا گیر میدم به بچه هام یا همسرم مثلا زنگ میزنه به دخترم، دخترمم پشت خط میگه الو یهو همسرم میگه الو یعنی چی مگه اسمم نیفته باید بگی سلام بابا تازه به خدا همسرمن مثلا استاد دانشگاهه دکترای مدیریت فرهنگی داره اما خب گاهی هممون یه جوری رو مخ همیم دیگه