2777
2789

از بس دعواش نکرده و تنبهش نکرده این بچه اصلاااا براش مهم نیست شبا ساعت ۱ میخوابه هر چی بهش میگیم زود بخواب انگاررر نه انگار چه کنیم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب معمولا کسایی ک کمتر دعوا می‌کنن،تنبیهشون اثرگذارتره 

شایدم شما وجهه پدر رو پیشش زیادی خراب می‌کنی ک اینجوری شده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها اون چیزی نمیشن که ما میخوایم

بچه ها اون چیزی میشن که ما هستیم

اگه خودتون ساعت 11 بخوابین و چراغ و گوشی ها خاموش باشه

مگه میشه بچه کوچیک توی تاریکی بشینه؟ از اون طرف هم 8 صبح بیدارش کنین. دوباره ظهر از 2 تا 3.5 بخوابه

اینطوری شبها زود میخوابه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

چون‌ تو‌و باباش تو قوانین همسو نیستید 

ببین حتی بچه ها نگااااهتون هم میخونن وقتی با هم هماهنگ نباشید 

ممکنه ی وقتایی اون گفته نه تو گفتی آره 

یا برعکس تو گفتی نه اون گفته آره 

یا حتی باباش وقتی گفته نه دیده بچه قشقرق میکنه کوتاه اومده باشه.

کلا ب بچه ها تااااا میتونه ادم نباید نه بگه 

ولی اگه ن گفت بدون داد و بیداد باشه حتی اگه بچه داد و بیداد کرد اصلا هم نباید ازش کوتاه اومد پدر و مادر هم هر دو همسو باشن 

اگه بچه قشقرق کرد هم فقط از اون محیط دورش کنید و هی توضیح ندید یا تهش اینه ک هم قدش بشید بهش بگید میفهمم اینو میخوای یهو یکم آروم تر میشه با این جمله اما نه خیییلی کوتاه دلیل رو بگید و در اغوش بگیریدش و زیادی بحث نکنید

روتین قبل خواب داشته باشید حتما 

چ بچه ۱ ماهه چ بچه ۱۰ ساله باید روتین داشته باشه 

مثلا میتونی شامل اینا باشه 

شستن دست و صورت خوردن مکمل مسواک زدن کرم زدن ب دست و صورت پوشیدن لباس خواب خوندن چند صفحه کتاب و خواب 

ترتیبش هم همیشه رعایت شه اینجوری میفهمه وقتی موقع خوابه باید بخوابه شاید اولاش مقاومت کنه ولی بعدا بدنش ناخوداگاه قبول میکنه و اینکه زمانی ک روتین انجام دادید تحت هر شرایطی خاموشی بزنید و قانون بذارید ک باید بخوابیم 

صبحا زودتر بیدارش کن شبا زودتر بخوابونش یهو ساعتاشو تغییر نده کم کم 

۸

فکر کردم توی سن نوجوانی هست چون توی اون سن طبیعیه 

اما توی سن ۸سال باید نهایت ۱۰ بخوابه 

گوشی داره؟

خاموشی بزنید خونه رو باید شماها بخوابید تا اونم بخوابه بچه توی این سن از پدر مادر تقلید میکنه

اگ بشکون بگیرم اره اونم اگ خیلی عصبیم کنه

منظورت نیشگونه؟ تنبیه بدنی خیلی اعتکاد ب نفس بچه رو خراب میکنه سعی کن کم کم روالتو عوض کنی و اگه خودت میبینی کنترل خشمت واست سخته ممکنه افسردگی داشتع باشی پیکیرش باش