بچه ها مشکل چندین سال مشکل هورمونی و کیست دارمم و چند سال تحت نظر دکتر بودم بعدش قرص ها رو ول کردم چون جواب نداد رو من از پونزده سالگی تا الان که بیست سالمه سالی یک بار به مدت دو ماه به طرز وحشتناکییی صورتم جوشای چرکی گنده و سر سفید میزنه طوری که نمیتونم یک لحظه هم که شده به صورتم دست بزنم اینقدر که صورتم دردد میگیرهه تو اون دو ماه هم کلاا خونه هستمم و اگه جایی برم ماسک میزنم ولی اینقدرر صورتم و پیشونیم داغون میشه که پشت ماسک هم معلومه هرکی میبینتم وحشت میکنه و میگهه چرا اینطوری میشه صورتم بخدا کل زندگیم همش استرس اینن جوشای وحشتناک رو دارمم همش استرس استرس که مباداا مثلا یکدفعهه این جوشا بریزه بیرونن دیگه داغون شدم طوریکه بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم چون اصلا نمیتونید تصور کنید که صورتم چقدر داغون و ترسناک میشه و چقدرر این جوشا دردناک و ادامه دارنن طوریکه نه میتونم صورتم رو بشورم نه لیف بزنمم بعضی وقتا میگم شاید این جوشا هورمونی باشه بعضی وقتا هم میگم شاید عفونت رحم باشهه ولی دلیلش رو نمیدونم چیهه اصلاانم معلوم نیست برا چیه چند روز پیش تو سایت خوندم که طرف وقتی کیست رحمش بزرگ میشدد صورتش جوش جوشی میشد من با این جوشا چیکار کنم اخههه تورو خدا اگه محلول ژل یا هرچی میشناسید معرفی کنید لاقل یکمی هم شدهه نابود بشن چون دانشگاه میرمم سختمم میشه دیگه نمیتونم خودمو دو سه ماه تو خونه قرنطینه کنمم
عههه بیتروی رو تو همین تاپیک یه نفر گفت اتفاقاا اسم اون امپول و محلوله چیهه گلم
محلول که اسم نداشت ترکیبی درست کرد داروخانه .
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به نظرم بیا ارزش داره بیا شهر من برو این دکتر ایشون معجزه میکنه تشخیصش یکه یک
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
تازه اینو یادم اومد ماه پیش دوباره رفتم دکتر پوست توی شیراز که بهترین دکترارو داره کلی برام سرم و ژل و ... نوشت یه داروی مایع بود که بوی خیییلی تندی میداد و وقتی میزدم میسوخت. حالا بعد چندماه نتیجه گرفتم اینایی که دکتر داده داره پوستمو بدتر میکنه انداختم تو سطل اشغال
یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره
نهه خواهرر من کهه راهم خیلی دورهه میدونم مامانم منو اون سمتا نمیارهه اسمم داروهایی که داد منظورمه
قطعا برا تو فرق داره ولی آمپول سفازولین میزدم
داکسی سایکلین و یه قرص دیگه اسمش یادم رفت ولی هورمونی بود . یه محلول که بار اول یه جور بود بار دوم یه جور
کرم مرطوب کننده پوست حساس برا صورتم چون اون الکل خشک میشد
عزیزمم میشه لاقل اسم قرص و پمادایی که داد رو بگیدد
چشم فدات بشم هرچقدرر حساس تر بشیمم این جوشا بیشتر میشه بخدا :/ من هم دست به جوشام نمیزنمم بخدا چرکی ...
اسمش آزلادرم ( ازلائیک اسید) هست تعریفش شنیدم امتحان نکردم میگن ممکنه حساسیت بده و اول باید دو روز در هفته بزنی اونم یکی دوساعت ببینی پوستت واکنشش چجوره بعد میتونی شب تا صبح بزنی و ... والا اینقدر ترس گرفتم از داروها که رغبت نمیکنم برم بخرم😂
الهی به همین زودیا بیایم تاپیک بزنیم بگیم صورتمون مثل ایینه شده و دیگه جوش نمیزنه
یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره