2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 129 پست
قربونت برم اصلا استرس نگیر شنیدی میگن از هرچی بترسی و بدت بیاد سرت میاد؟ اصلااا فکرش نکن من خودم است ...

چشم فدات بشم هرچقدرر حساس تر بشیمم این جوشا بیشتر میشه بخدا :/ من هم دست به جوشام نمیزنمم بخدا چرکی و دردناکن بدم میادشش اسم اون پماده چیه فدات شم

عههه بیتروی رو تو همین تاپیک یه نفر گفت اتفاقاا اسم اون امپول و محلوله چیهه گلم

محلول که اسم نداشت ترکیبی درست کرد داروخانه .

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم بیا ارزش داره بیا شهر من برو این دکتر ‌ ایشون معجزه می‌کنه تشخیصش یکه یک

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

تازه اینو یادم اومد ماه پیش دوباره رفتم دکتر پوست توی شیراز که بهترین دکترارو داره کلی برام سرم و ژل و ... نوشت یه داروی مایع بود که بوی خیییلی تندی میداد و وقتی میزدم میسوخت. حالا بعد چندماه نتیجه گرفتم اینایی که دکتر داده داره پوستمو بدتر میکنه انداختم تو سطل اشغال 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

نهه خواهرر من کهه راهم خیلی دورهه میدونم مامانم منو اون سمتا نمیارهه اسمم داروهایی که داد منظورمه

قطعا برا تو فرق داره ولی آمپول سفازولین میزدم 

داکسی سایکلین و یه قرص دیگه اسمش یادم رفت ولی هورمونی بود . یه محلول که بار اول یه جور بود بار دوم یه جور 

کرم مرطوب کننده پوست حساس برا صورتم چون اون الکل خشک میشد

جدی میگید؟ شما کدوم شهر هستین

میخوای خصوصی برات یگم

جدااا تاثیر دارهه عزیزمم حتی برا جوشای هورمونیی

آره تاثیر داره ،منم جوش هورمونی میزدم و میزنم .

استفاده ش ضرر نداره اون عرق ها که گفتم ، اون دوتا پمادم گرون نیست،ضرر هم نداره یه ماه استفاده کن ببین چجوری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
عزیزمم میشه لاقل اسم قرص و پمادایی که داد رو بگیدد

راستی یادم اومد قرص اسپیرولاکتون هم بود 

چشم فدات بشم هرچقدرر حساس تر بشیمم این جوشا بیشتر میشه بخدا :/ من هم دست به جوشام نمیزنمم بخدا چرکی ...

اسمش آزلادرم ( ازلائیک اسید) هست تعریفش شنیدم امتحان نکردم میگن ممکنه حساسیت بده و اول باید دو روز در هفته بزنی اونم یکی دوساعت ببینی پوستت واکنشش چجوره بعد میتونی شب تا صبح بزنی و ... والا اینقدر ترس گرفتم از داروها که رغبت نمیکنم برم بخرم😂

الهی به همین زودیا بیایم تاپیک بزنیم بگیم صورتمون مثل ایینه شده و دیگه جوش نمیزنه

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

تازه اینو یادم اومد ماه پیش دوباره رفتم دکتر پوست توی شیراز که بهترین دکترارو داره کلی برام سرم و ژل ...

همینکههه دارویی که بوی الکل میدهه؟ اینو خیلی ساله میزنمم دیگه رو پوستم جواب نمیده