2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 129 پست
دختر عموی من دیگه دکتری نمونده بود ک نرفته باشه کاری نبود ک نکرده باشهرفت دکتر طب سنتی(واقعا دکتر بو ...

ای داددد بیداد یعنی ممکنه بخاطر مزاجم هم باشه؟ شهر لامصبون کوچیکههه هیچ امکانات انچنانی ندارهه دکتر طب سنتی از کجا میتونم پیدا کنم عزیزم

عزیزم راکوتان بدنو داغون نمیکنهه؟ اخه هر سال داستان دارم سر این جوشاا اینطوری نباید همشش راکوتان مصر ...

ن من دیدم دختر دوستم استفاده کرده تو سن بلوغ خیلی جوش میزد وحشتناک بود .بعد ک دکترررفت  خیلی خوب شد.

شنیدم تو سالن ها هم ب عروسا میگن قبل ازدواج ی دوره استفاده کنن برا صافی صورتشون .ولی بازم حتما زیر نظر پزشک باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان ۳۷سالمه باردارهم هستم لامصب بازم صورتم جوش رو میزنه😀

حالم ازش بهم میخوره لعنتی

اعتماد به نفسمو میگیره مجبور میشم همش کرم پودر بزنم حداقل قرمزیش کمتر دیده شه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
یه ازمایش بده زیرنظردکترغدد مشکلت حل میشه دقیقا روگونه های منم اون طوربود ولی زیاد بزرگش نکرده بودم ...

ببخشید دکتر غدد برای چی هستشش؟ یعنی مشکل شما هم هورمونی و اینا بودش؟

حالم ازش بهم میخوره لعنتیاعتماد به نفسمو میگیره مجبور میشم همش کرم پودر بزنم حداقل قرمزیش کمتر دیده ...

اگ جوش تازه زدی از این ژلا ک داروخانه داره بزن رو بعضی جوشا جواب میده نمیزاره قرمز و چرکی بشن زود کوچیکشون میکنه.ژل جوش فوری 

ای داددد بیداد یعنی ممکنه بخاطر مزاجم هم باشه؟ شهر لامصبون کوچیکههه هیچ امکانات انچنانی ندارهه دکتر ...

اره بعضی وقتا مشکل از کبد هست...گاهی سودای خون زیاد میشه یعنی خون تمیز نیست...یا خود عفونت و کیست و...

توی نت سرچ کن عزیزم ببین اطلاعاتی بهت میده

طب سنتی مجازی هم نمی‌شناسم ک معرفی کنم یعنی اصن نمیشه اعتماد کرد