2777
2789
عنوان

دارم منفجر می شم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 31 پست
۲۰

داداش تازه ۲۰ سالته که

خب سخت نگیر پیدا میکنی

یجوری میگفتین من فکر کردم ۴۰ سالته😅

دندون رو جیگر بزار پیدا میکنی

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا از اعتقادات خاصت میشه بگی

تنها کسی هستم که دغدغم موضوعات سیاسی جهانه 

کسی که باهم قدم بزنیم و مثل خودم باشه 

نه درگیر روزمرگی های پست زندگی

باهاش برم تئاتر قشنگ ببینم بریم یه گوشه خاص تهران قهوه بخوریم عاشق گل باشه عاشق هنر باشه 

آخه اینجا نمی شه توضیح داد چی بگم 😅

داداش تازه ۲۰ سالته کهخب سخت نگیر پیدا میکنییجوری میگفتین من فکر کردم ۴۰ سالته😅دندون رو جیگر بزار پ ...

تجربیات و بالا پایین سفر تو شهر های مختلف و ... که من داشتم بعید می دانم ...

تنها کسی هستم که دغدغم موضوعات سیاسی جهانه کسی که باهم قدم بزنیم و مثل خودم باشه نه درگیر روزمرگی ها ...

چقدر طرز تفکرتون رو دوست دارم خودم همسن شمابودم تقریبا همین مدلی بودم ولی شوهرم کلا برعکس من بود برام سخت گذشت الان یه پسر هجده ساله دارم من از شعرو شاعری هم خوشم میومد دلم میخواست شوهرم شاعر باشه و در مورد عرفان و ادبیات هم تحصیل کرده باشه ولی سطح سوادش خیلی پایین هست  

چقدر طرز تفکرتون رو دوست دارم خودم همسن شمابودم تقریبا همین مدلی بودم ولی شوهرم کلا برعکس من بود برا ...

من از کلاس اول شعر و داستان می نوشتم 

کتاب می خوندم 

خیلی اذیت شدم ، هیچکدوم از اعضا خانوادمون این مدلی نبودن

شما درک می کنید 

روحیات و استعداد هام ذاتی بود و البته برای بقیه هم جالب 

من از کلاس اول شعر و داستان می نوشتم کتاب می خوندم خیلی اذیت شدم ، هیچکدوم از اعضا خانوادمون این مدل ...

بله درکتون میکنم فکرمیکنم آدم هایی مثل شما خیلی بااحساس هستن  و یه طور دیگه دنیا رو میبینن امیدوارم برای ازدواج هم یه شخصی پیدا بشه که شبیه خودتون باشه 

بله درکتون میکنم فکرمیکنم آدم هایی مثل شما خیلی بااحساس هستن و یه طور دیگه دنیا رو میبینن امیدوارم ...

دوست داشتم خانه و خانواده ای بود که همسان بودیم ، دوستان و .... 

جای اشتباه متولد شدم