فرزند_رنج مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 244 عنوان دارم منفجر می شم 490 بازدید | 31 پست خیلی تنهام ، پدر و مادرم سالهاست پیشم زندگی نمی کنند البته اگه می بودن هم فرقی برام نداره تمام افراد نزدیکم از دست دادم ، آدم خاصی هستم خیلی هر کسی نمی تونه قلبم رو همدم باشه دعام کنید ، از این بند کی رها بشم خدا می دونه امروز | 00:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5365 از چه نظر خاص؟ >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<
فرزند_رنج مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 244 از چه نظر خاص؟ مغرور نیستم ، ولی ادم های که از نظر فکری و سطح دید خاص نیستن اصلا برام جذابیتی ندارم کمتر کسی پیدا شد که دیدش به دنیا فرق داشته باشه ، خلاصه بگم آسمون جور دیگه ببینه
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5365 مغرور نیستم ، ولی ادم های که از نظر فکری و سطح دید خاص نیستن اصلا برام جذابیتی ندارم کمتر کسی پیدا ش ... خب باید با آدم های همفکر و هم سطح خودت آشنا بشی و باهاشون رفت و آمد کنیکه همچین آدمایی رو همه جا نمیتونی پیدا کنی >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<
فرزند_رنج مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 244 خب باید با آدم های همفکر و هم سطح خودت آشنا بشی و باهاشون رفت و آمد کنیکه همچین آدمایی رو همه جا نمی ... نیستن ، آدما لولشون بالا باشه در ظاهره البته نه اینکه کلا نباشن ، من نیافتمآهنگ بمرانی شنیدین ، سلام عزیزم
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5365 نیستن ، آدما لولشون بالا باشه در ظاهره البته نه اینکه کلا نباشن ، من نیافتمآهنگ بمرانی شنیدین ، سلام ... نه راستش اولین باره میشنومولی خب نیازمند صبر و تحمله پیدا کردنشونشمایی که لولت بالاس باید صبرت هم بالا باشهاگه واقعا همچین کسی باشی سر راهت هم قرار میگیره >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<
فرزند_رنج مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 244 نه راستش اولین باره میشنومولی خب نیازمند صبر و تحمله پیدا کردنشونشمایی که لولت بالاس باید صبرت هم ب ... منظورم از لول بالا بد برداشت نشه ، گاهی اوقات اهل روستا دور افتاده لول بالاتری از کاخ نشین داره جدا از این سالها گذشت و نیامد ، بودن افرادی نابود شدن رفتن
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5365 منظورم از لول بالا بد برداشت نشه ، گاهی اوقات اهل روستا دور افتاده لول بالاتری از کاخ نشین داره جدا ... متوجه شدم منظورتون درونی و از لحاظ سطح عقله درسته؟شما هم جاهای متنوع رو گشتین؟یا نه فقط دایره اطراف؟خیلی بستگی داره که از چه طریقی اقدام کردی و نشده و پیدا نکردی >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 8008 منظورم از لول بالا بد برداشت نشه ، گاهی اوقات اهل روستا دور افتاده لول بالاتری از کاخ نشین داره جدا ... چندتا از اعتقادات خاصت میشه بگی
97bossbaby عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2982 اسی منم مثل شمام احساس میکنم اکثر ادم ها از نظر اخلاقی و رفتاری سطحشون پایینه مثلا میخوام با یکی صمیمی بشم ی رفتارهایی میبینم که پشیمون میشم
فرزند_رنج مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 244 متوجه شدم منظورتون درونی و از لحاظ سطح عقله درسته؟شما هم جاهای متنوع رو گشتین؟یا نه فقط دایره اطراف؟ ... بلی بلی خیلی البته به دلایل شخصی ( زندگی تو اردوگاه ... تو نوجوانی ) و دلایل مختلف خیلی از سالهای زندگیم مثل بقیه نبود