2777
2789
عنوان

بنظرتون سیستم پزشکی ما درسته یا غربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 9857 بازدید | 279 پست
دفیقا همون به یکی هم گفتم یه یوتوبره تو کانادا میگفت ۷ماه مریض بودم و خوب نمیشدم😑😑

اصل قضیه همون فشار بیمه ها روی سیستم درمانه که گفتم . هم اجازه نمیدن مریض الکی دکتر بره واسه همین یه وقت از متخصص گرفتن خیلی زمانبره و ماه ها طول میکشه، هم با نظارت شدید و قوانین محکم، پزشکا رو مجبور میکنن کمترین میزان دارو رو بنویسن که پزشکا دیگه دچار تفریط میشن. چون اونجا پزشکا مثل اینجا پادشاهی نمیکنن. 😁

من دخترخالم تو آلمان پریودا و دردای رحمی وحشتناک داشت. از متخصص زنان وقت گرفته بود ۳ ماه و نیم بعد بهش وقت داده بودن. وقتی رفته بود میگفت اصلا نگاه نکرده و سرسری گفته هیچی نیست و طبیعیه. اینم اصرار کرده بود که خوب ندیدی و گریه که من خیلی درد و سوزش دارم، خلاصه بحثشون شده بود و تازه دکتره گفته بود ازت شکایت میکنم 🫠

اومد ایران رفت دکتر زنان، قارچ خیلی شدید داشت که رحم رو گرفته بود و دکتر گفته بود خیلی اوضاعش حاد بوده. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یبار اینجوری زندگی کردم داش واقعا سختهههیبار بد مریض شدم دکتره هم جوون بود اعتقادی به آنتی بیوتیک ...

خب گاهی عفونت باکتری به یک بیماری ویروسی اضافه میشه اون موقع حتما نیاز به آنتی بیوتیک داره ولی معنی اش این نیست بیماری ویروسی رو از اول با آنتی بیوتیک درمان کرد،دکترتون اشتباه نکرده

اینجا بهتره من اصلا تحمل بیماری رو ندارم با یه دوستی صحبت می کردم که امریکا زندگی میکنه برای کارهای ای وی اف میومد ایران می گفت اینجا خیلی بهتره از نظر پزشکی ولی از نظر دارویی اونجا با کیفیت تر هست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ایران از لحاظ پزشکب خیلی پیشرفت کرده ...ولی متاسفانه کم کم همه دکتر ها دیگه به فکر مریض نیستن فقط مریض رو به عنوان مشتریو پول میبینن ...و هزینه های بیخود برای مریض بیچاره میتراشن .....پزشکی توی ایران شده بیزینس ...و مریض پرور شده و خودشون مریض تولید میکنن برای درآمد بشتر

اصل قضیه همون فشار بیمه ها روی سیستم درمانه که گفتم . هم اجازه نمیدن مریض الکی دکتر بره واسه همین یه ...

آره والا اینجا میری دکتر اینقدر دکترا و پرستار و منشی با آدم بد حرف میزنن انگار نه انگار که مریضی انگار به چشم مجرم بهت نگاه میکنن و توهین میکنن

یه بلاگری هست تو یوتیوب اسمش تیامه مو رنگ میکنه و... مهاجرت کرده ترکیه با باباش چند وقت پیش تصادف کر ...

عزیزم منم ترکیه ام اینجا دو هفته پیش شدید سرماخوردم رفتم بیمارستان سرم زدن امپول زدن ازمایش خون تماام گرفتن از ریم عکس گرفتن چون میگفتن خیلی درد دارم گفتن شاید کرونا باشه و حتی ۱ لیر هم پرداخت نکردم ... 

هر چیزی که تو اینستا میبینی درست نیست عزیزم 

اونا 

یه بدن سالم مریض میشه و یه چیز طبیعیه.. قرص و سرم عوارض داره 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

ایتالیام براتون زدم ترنسلیت چون من خیلی از مواد دارویی سر در نمیارم

من قرصشو مصرف کردم اصلا اون انتظاری که اونا ازش دارن رو من نداشت. مادرم بدن درداشو با این خوبه میکنه و ازش راضیه‌. 

اون اقوامون که این قرصو برامون آورده هم همینو میگه که برای هر مشکلی بری دکتر تنها داروشون همین قرص پارسیتاموله.