2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشماز ازدواج میترسی ؟ چرا

هم آره هم نه مشکلات مالی بعد از ازدواج میرسونه من ولی دوست دارم متاهل شم با کسی که دوستش دارم زندگی زیبا وبا آرامش خودمو داشته باشم و از خونه جهنمی پدری خلاص شم 

اولین بار کی عاشق شدی

ی سال قبل اشتباهی رو ماشینش ی چیز عاشقانه نوشتم برا مسخره بازی سوژه نبود اصلا بعد اومد جلو و دیوونش‌ شدم و خیلی راحت بعدا خوردم کردو رفت همش میگف دوست دارم ولی خب...🙂

وقتی پدرت معتاد باشه تو خونت آرامش نباشه میفهمی چرا اینو میگم وقتی از بچگی تا تینجیری جونی نکردم فقط ...

عزیزم منظورم از تلخ درک کردنت بود نه چیز دیگه اگه ناراحت شدی ببخش 

من خودم از پدر مهر ندیدم 

چشبه چی اعتیاد داری

قطعا اهنگ 

از اونجایی که صبح ساعت ۷ بیدار میشم و تا ۱ شب تو گوشم ایرپاده و مثلا گوشم درد گرفتع و دکتر گفته نباید یه مدت اهنگ به مدت طولانی با ایرپاد گوش بدی ولی من حتی تو حمومم اهنگ حتی تو خواب تو سرکارم همه جااا🤣🤣و همچنین قهوههه اعتیاد شدید دارم

مسیحی ام✝️