2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دمنوش نعناع بخور عالیه

😔😂😂حتی اگر خودم و خیس کنم از جام بلند نمیشم هوا خیلی سرده اتاقمم بزرگ 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

با دمپایی کتکم نزنه صلبات🤭بچه بودم با جارو کتکم میزد😂

پس دخمل شیطونی بودی 😂😂💔

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

از پسش برمیای عزیزم چشمممم دعات میکنم

وحشتناک خوتبم میاد نمیکشه مغزم میخوام بخوابم فردا پا شم بخونم خیلیی وقت دارم تازه خودشونم وقت دادن برا امتخانا ۱،۲ روز کامملل 

مرسییی

میشم برات،سنگ صبور🤍

اخی عزیزم خیلی سخته میدونم نگران نباش شوهرت هست کمکت میکنع....منم همسرم راه دور قسمتم شد دوری از خان ...

فداتشم انشائ الله

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای تنبل یه حرکتی بزن خب 😂

باور کن هوا خیلی سرده خیلی زیاد 😂😂

همین دو ساعت پیش یک چایی با شیرینی جات خالی خوردم یهویی یک درد شدید سراغم اومد همون چایی زهر شد برام 

باید احترام همو نگه دارید نباید روتون بهم باز بشه دعوا سر چی بود حالا

سر دعوای دیروز ک تموم نشده بود بحثش هنوز

سر اینکه یه جنسی رو گذاشتم دیوار برا فروش، بهی میگم اقا تخفیف نده انقد، جنس برا منه، از خودت چرا میبخشی، نمیفهمه انگار، همینجوری رگباری تخفیف میده

صدبار گفتم بهش سرکار بودنی پیام نده ک ذعوامون بشه

فکر کزده هروقت هرچی بگه من باید لال بشم، این سری جوابشو دادم سریعم بلاکش کردم

به جهنم

فردا صب میاد خونه