2777
2789
عنوان

شوهرم جدی نمیگیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 118 پست
خواستگارش سنتی بود ؟ و اینکه به خاطر این چیزا نیامده بود ؟چون اینایی که برا من میان اکثرا به خاطر هم ...

شوهر من نگهبان بیمارستان دولتی بود ماشین مراید داشت خونه نداشت اما

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر جالب امیدوارم کردی ببینم واقعا اگر عضو نهاد خاصی نباشه قبول کنم برای دیدن

آره بابا دیدن ضرر نداره ، ولی رک بگو من حجابم به اجباره نه انتخاب خودم

چقدر جالب امیدوارم کردی ببینم واقعا اگر عضو نهاد خاصی نباشه قبول کنم برای دیدن

دیدن ن دختر ب نگاه اول ک عاشق نمیشی عضو نهاد مهاد و ول کن جهار قربون پول سر سفر تو بیاره کافیه چشم هیز نباشه کافیه اخلاق داشته باشه تو باید قبول کنی چند ماه بری بیای تا عاشق بشی ن اینکه دیدیش بگی این دماغش درازه لبش بزرگه و... ن

آره بابا دیدن ضرر نداره ، ولی رک بگو من حجابم به اجباره نه انتخاب خودم

اوهوم مشکل دیگمم شهره می‌خوام از اینجا برم 

دعا کن برام به وقتش یکی مطابق با شخصیتم جور بشه ، دلم نمی خواد یه روز حسرت بخورم 

امیدوارم خوشبخت بشی و به هر چی که بخوای برسی

چه جالب ، متاسفانه اینایی که میان خیلی با من متفاوتن دعا کنید برام به وقتش آدمی که می‌خوام بیاد

همجیز تو زندگی خدا به ادم نمیده یکم ادم باید توقعی هاش بیاره پاینتر و گرنه عاقبتت میشه مثل خواهر عزیزمون اسی ک تجربشون هم گفت

دیدن ن دختر ب نگاه اول ک عاشق نمیشی عضو نهاد مهاد و ول کن جهار قربون پول سر سفر تو بیاره کافیه چشم ه ...

عزیزم وقتی با اعتقادات هم نسازیم وقتی با شخصیت من با نوع پوشش من مشکل داشته باشه منم که عذاب میکشم و هر روز میزنم تو سرم که کاش این کارو نکرده بودم

بعضیا قیافه ندارن اما اخلاقشون خوبه تو دل میشنن بعضیا خوشگلن ولی اخلاق بد چ فایده بخلطر این میگم زود تصمیم نگیررو قیافه

همجیز تو زندگی خدا به ادم نمیده یکم ادم باید توقعی هاش بیاره پاینتر و گرنه عاقبتت میشه مثل خواهر عزی ...

عزیزم من معیارام زیبایی و پول زیاد و فلان نیست ، من دل خوش و آرامش می‌خوام و کسی که با من بخونه ، وقتی اعتقادات متفاوت باشه نمیسازی ، اره واقعا ترجیح میدم به جای در عذاب زندگی کردن تا آخر عمرم تنها باشم