2777
2789

نه خدا توانمش خواند

نه بشر توانمش گفت

متحیرم که چه نامم

شه ملک لا فتی را😍😍😍😍😍😍

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاروان! ای کاروان!

من دزد شب‌رو نیستم!

من پهلوان عالمم!

تیغ رویارو زنم!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

جان خودم پدرم مادرم وفرزندانم به فدایش 

یه انسان همه چی تمام

از نظر رفتار کردار گفتار

بایدم با هیبت بنظر برسن

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

من بسیار براشون احترام قائلم 

مرد با علم و قدرتمندی بودن 

کمتر رهبری مثل ایشون توی تاریخ دیدم توی سیاست

پدرم بسیار دوسشون داره با اینکه مسلمون نبود به نشانه احترام رفته بود آرامگاهشون

فکر میکنم بسیااااری ناشناخته هستن برای مسلمون ها متاسفانه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

امام علی همیشه مظلوم بودن. من بعصی وقتها روایاتی مربوط بهشون میشه رو میخونم پی میبرم ب تنهایی و مظل ...

دیروز یک مطللی خوندم درمورد اسرای روز عاشورا .که به کنیزی با چه شرایطی می بردن.خیلی حالم گرفته شد.واقعا ۱۴معصوم خیلی زجر کشیدن