2777
2789
عنوان

برم دیدن شوهر سابقم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 96 پست
همه چیمو حذف کردم اونا هیچی ازمن ندارن الان نه شماره نه اکانت نه پیج هییچی فقط باخانوادم درتماسن چن ...

ب بابات بگو خوشا ب معرفتت 

چرا روشون میده اصلا

خونه بابام نرو

ب همسرتم بگو

ک قضیه چطورِ

از دهن یکی دیگ بشنوه 

بد میشه

بنظرت اصلا به شوهرمم نگم چیزی به اونام بگم نمیام دیگه اصرارنکنید وگرنه حلال که نمیکنم نفرینم میکنم . ...

خانوادش زجرت دادن الان میخوان چه غلطی بکنن؟ارزش داره ؟من باشم حتی حلالشون نمیکنم میگم بمونه بین من وشما وقاضی خدا باشه ،اعصاب ادم ،روحیه ادم آرامش و.... همه چیز رو این آشغالا ازت گرفتن بازم پررو پررو چی میخوان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار هی اصرار کنن مگر شما تواقوام باهمه در ارتباطی به پدر ومادرتون بگین به همه اقوام تذکر جدی بدن ک ...

نه بابا ما اصلا سالهاس از اون شهر رفتیم بافامیلم درارتباط،نیستیم زیاد ...حالا بعد چند وقت پیدا کردن بابام اینارو ما داشتیم زندگیمونا میکردیم 

راستی بچها باراخر باجدیت مامانم گفته بود نه دیگه ام حق ندارید بیاید خونه ما اونام گفتن لااقل تلفنی حرف بزنه حرفم نمیزنه فقط گوش بده من چند کلمه حرف دارم وبعدش قطع میکنم حتی دلم نمیخواد صداشم بشنوم