2777
2789

من از عصر به بعد دخترمو پوشک نکردم ، تقریبا سه سالشه ، هر نیم ساعت نیم ساعت میبرمش دستشویی تند تند هم سوال میکنم

تا الان دوبار ادرار کرده ولی شلوارشو خیس کرده که سریع بردمش دستشویی تا جایی کثیف نشه 

تو دستشویی کلی بازی میکنیم توالت مخصوص داره کلی صبر میکنم دستشویی کنه اما تو دستشویی جیش نمیکنه پشتمو میکنم میگم شاید از من خجالت می کشه  

چی کار دیگه باید بکنم ؟ به نظر شما چرا اینطوریه ؟ ایا کسی بچش این مدلیه بوده ؟

پروسه پوشک گیری چقد زمان میبره ؟

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دیر اقدامـکردی شاید بیشتر زمان ببره صبورباش

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

واااای منم همین مکافات دارم دخترم دوسال وسه ماهش شده جیش می‌کنه تو شلوار بعد میگه جیش پی پی رو که اصلا نمیگه یعنی کلا یا تو شرتش یا پوشک پی پی می‌کنه دستشویی به هیچ عنوان نمیره برای پی پی هر کارهم کردم فایده ندارد پسرم بیست ماهش بود می‌گفت جیش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیر اقدامـکردی شاید بیشتر زمان ببره صبورباش

اره دکترش گف من گفتم شاید امادگی نداره خودش میگه اشتباه کردم

اهان مرسی 💝💝

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واااای منم همین مکافات دارم دخترم دوسال وسه ماهش شده جیش می‌کنه تو شلوار بعد میگه جیش پی پی رو که اص ...

وای خدا من گفتم خودش میگه هر وقت امادگی پیدا کنه اما دکترش گف نه این دختره براش بده 

منم شروع کردم 

تو شلوار جیش میکنه دستشویی نه 🫤

چند وقته اقدام کردی ؟

وقت خوبیه یواش یواش یاد میگیره ی دوهفته زمان میبره تا خودش اعلام کنه جیش داره برا مدفوع هم ممکنه مقا ...

اهان مرسی عزیزم از راهنمایت 💝😘

اره دکترش گف من گفتم شاید امادگی نداره خودش میگه اشتباه کردماهان مرسی 💝💝

سخت نیس صبوری میخاد نهایت یهفته بعد راه میفته رو روال دسشویی بدون پوشک

موفق باشی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
بچه ها فرق دارنخیلییی عجله داریمن یکی بچه ام ۴ ۵ماه ....یکی ۳ ۴ماه

مرسی عزیزم واقعا از راهنماییت 💝💝💝😘

سخت نیس صبوری میخاد نهایت یهفته بعد راه میفته رو روال دسشویی بدون پوشکموفق باشی

مرسی عزیزم ممنون گفتم اگه کار دیگه ی هست بکنم سوال کنم 💝💝😘 ممنون

وای خدا من گفتم خودش میگه هر وقت امادگی پیدا کنه اما دکترش گف نه این دختره براش بده منم شروع کردم تو ...

من گفتم مثل پسرم بیست ماهگی بگیرم امتحان کردم نشد بیخیال شدم الان تقریبا از دوسالگیش شروع کردم هنوز هیچی به هیچی یوقتا میگه ولی خیلی وقتا وایمیسه جیش کرد بعدا میگه پی پی رو که اصلا نمیگه کلا می‌کنه بعدا میگه 

پیج اینستا دکتر ظریفی و یا کانال تلگرامش برو و آموزش از پوشک گرفتن رو پیدا کن و گوش کن. منم اشتباه شما رو انجام دادم.به یک باره بچه رو باز کردن اشتباهه

تو همین سایت هم ۱_۲مادر روش خوبی رو گفتن اونا رو بگرد پیدا کن و بخون

عزیزم.صبور باش.

بنا رو بزار رو اینکه همه جای خونه ی من نجسه تا بچه ام یاد بگیره.اینجوری فکر پاک و نجیب نمیکنی.

بالاخره ما هم بدون نجس کاری دستشویی رفتن یاد نگرفتیم که

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

سلام عزیزم

میخوام بهت بگم میدونم چی داری میکشی و چقدر عصبی میشی و چ شوهر زبون نفهمی داری 

چون خودمم تو شرایط تو هستم 

راهی ک داری میری رو من از اواخر تیر ماه دارم میرم

علاوه بر خود زنی 

بچه زنی هم کردم وقتی بچه رو بردم تو حموم هرکاری کردم کارش رو نکرد وقتی برگشتم دیدم تو آشپزخونه داره دور میزنه و پی پی میکنه و من دیونه شدم اینقدر خودمو زدم دیدم با آرامش داره نگاهم میکنه و باز پی پی میکنه

گرفتمش تااااا می‌خورد زدمش دیدم دستم درد میکنه با دمپایی زدم بلالش کردم تا ی مدت حواسش بود پی پی نمیکرد تو خونه اما ی مدت بعد باز رفت تو هپروت

الان دیگه اصلا پی پی نمیکنه تو خونه جیش هم میتونه نگهداره اما چون خونمون پله زیاد داره هوا هم سرده ی وقتایی نمیره و خودشو‌ خیس میکنه

کاری ک من کردم هم بچم راحت شد هم خودم این بود

ک کلا بیخیال شدم چندتا زیر انداز تمیز برا خودم گذاشتم کنار هرجا میخوام بشینم اونا رو زیرم ميندازم تو خونه هم با دمپایی راه میرم

بچه از پوشک گرفتن واقعا سخته و تقریبا برا همه اینجوریه ک زندگیش‌ون نجس میشه دختر عمومم  بچه از پوشک می‌گرفت اصلا نمیشد خونش رفت بسکه بو جیش می‌داد تا خودتو دیونه نکردی دکمه گور بابای همه چیز رو بزن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم