2777
2789
عنوان

کیا شوهرهاشون شهر دیگه کار میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 40 پست

منم همسرم میگه سال دیگه براتحصیل بچه ها برن تو استان بمونم خودش اینجا تو شهرستان میگه اونحابچه هاپیشرفت میکنن خودشم می‌تونه آخرهفته هابیادپیشمون مارس جوریه نمیتونه کلا بیاد اونجا تصمیمش باخودمه بنظرشماقبول کنم بادوتابچه برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادت کنی بری دیگه بعدا نمیتونی خونه خودت بمونی ها.منم شوهرم ۱ساله شغلش جوری شده که ۵روز ۵روز شیفتاش ...

نه بابا من اصلا عادت نمیکنم چون هر غذایی که حتی خونه ی پدرمم بخورم معذبم مادر شوهرم اینا تعجب می‌کنن که چرا نمیرم خونه ی پدرم ، مادرم زنگ زده میگه دزد زیاد شده بیشتر منو ترسوند چون زمستونا واقعا همینطوری میشه 

منم همسرم میگه سال دیگه براتحصیل بچه ها برن تو استان بمونم خودش اینجا تو شهرستان میگه اونحابچه هاپیش ...

من زندگی این طوری دوست ندارم دور بودن از هم دیگه را ولی الان موقت رفته نهایت یک ماه که اجازه دادم بره وگرنه دائم بود اصلا نمیذاشتم خودمم هم می رفتم مثل سال ها قبل 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من زندگی این طوری دوست ندارم دور بودن از هم دیگه را ولی الان موقت رفته نهایت یک ماه که اجازه دادم بر ...

پس من نرم؟اخه خودش خیلی اسرار داره مسافتشم ۳ساعت راهه نمی‌دونم چکارکنم آخه اونجابرامون خونه خریده

پس من نرم؟اخه خودش خیلی اسرار داره مسافتشم ۳ساعت راهه نمی‌دونم چکارکنم آخه اونجابرامون خونه خریده

مگه اینجا که هستین مشکلش چیه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜