2777
2789
عنوان

شوهرم پرستشم میکنه بهم میگه جورجینای من

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 122 پست

دمت گرم اسی لول آپ کردی😁😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی ک لبتون همیشه خندون باشه💚

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شوهر که ندارم اما اگه میداشتم هرروز کتک کاری می‌کردیم 😂😑شانس که نداریم نحوه پرستشش اینجوری میشد

😂😂😂😂😂💔💔💔💔💔‌ 

اُمید غریبانِ تنها کجایی ....!؟ بیا یه چیز یادت بدم💝‌ هروقت فکر کردی تو دنیا هیشکی رو نداری و هیشکی دوست نداره ، دلتُ امام زمانی کن که بدجوری از تنهایی درمیای😻😻😉💓 منم هیشکی و نداشتم تا اینکه دلم و امام زمانی کردم و توبه کردم و سعی کردم هیچ گناهی نکنم و به مرور زمان، دیدم که زندگیم پر از نورِ وجودیِ آقا شد و تحملِ سختی ها هم برام آسون تر شد و دیگه هم احساسِ تنهایی نکردم بعد از اون دیگه هیچوقتِ هیچوقت.... اینو یه کسی میگه که به معنااااای واقعی تنهاست و بلایی هم نبوده که تو زندگی سرش نیاد.... تا اینجا رو خوندی یه صلوات هم برای ظهور آقا بی زحمت بفرست و مواظب خودتم باش عزیز دلم😊😊💗💐 

خب ک چی چرا جار میزنی

آدمای عقده ای رو پیدا کنم که کردم✅

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
خودت اولیش بودی نیاز نداشتی پیدا کنی

احمق دوزاری!

متن تاپیک رو بخون میگه کیا اینجورین...

حالت خرابه بیشوهری بهت فشار آورده عین خروس لاری نپر رو سر و کله کسی 

تو اینجور تاپیک ها هم نیا

کرم زایلاپی هم هر هشت ساعت استفاده کن 

نماز جعفر طیارتم که نظر پرسیدی هم حتما بخون 

ایشالله یکیو پیدا می‌کنی عقده هاتم باهاش فروکش می‌کنه😘

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
احمق دوزاری!متن تاپیک رو بخون میگه کیا اینجورین...حالت خرابه بیشوهری بهت فشار آورده عین خروس لاری نپ ...

از طرز حرفت معلومه ب کی فشار اومده که تاپیک هام را تا آخر خوندی

من اینم اکثرا