2777
2789
عنوان

مادراتوننننن

95 بازدید | 9 پست

خانما مامان من با بابام از اول مشکل داشتن.. الانم بابام چیزی نمیخره برا خونه مامانم همه انرژیشو صرف دعوا با بابام میکنه.. یا خاهرم بره بیرون با عشقش و ندونه کجاست... که اونم برمیگرده به تربیت که از بس دعوا بوده یا مثلا اعتقادات روشنفکری که مامانم همیشه میگف ازدواج به درد نمیخوره و اینا دیگه خاهرمم تصمیمی به ازدواج نداره... اما یه سری رفتارا داره مامانم که واقعا من اذیت میشم و نمیدونم من حساسم یا نه یکیش اینه همش میخاد پیش من باشه روزی 2 بار میاد خونم یا بیرون هرجا باشم اما من بسکه غر میزنه و منفیه نمیخام پیشش باشم یا من ازدواج مردم کلی اذیت کرد با رفتاراش اما الان که من سعی کردم خودمو اروم کنم و زندگیم رو به یه سیاسی برسونم همش میخاد بیاد بین ارامشم و تر میزنه میره مثلا بیاد میگه بچه به درد نمیخوره و تو حاملگی هام خعلی فشار اورد روم که چرا حامله شدی الانم همش میخاد بچه منو ببینه که ارامش بگیره... یا مثلا غذا میرفتم 1 بار در هفته بسکه گفت بابا خرید نمیکنه. من دیگه نرفتم اما امشب برداشته برام غذا اورده به اصرار حالا ما 3 تاییم اندازه یک نفر غذای دوروز پیشو اورده میگه ما نمیخوریم من اعصابم بهم ریخت واقعا از رفتاراش بیزارم

فک کر‌دم فحشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅😅😅😂ایول دمت گرم خندوندیم

😂❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

باید بگم که خیلی خوب کاری کردی اردواج‌ کردی و خودتو از اون خونه نجات دادی 

خیلی خوب کاری کردی و بچه دار شدی 

با مادرت صحبت کن که منفی نگه و فقط حرفای مثبت بزنه بهش کتاب معرفی کن بخونه یا از روی کتاب واسش بخون که در مورد انرژی مثبت حرف زده 

به خواهرتم بگو ازدواج کنه 

باید بگم که خیلی خوب کاری کردی اردواج‌ کردی و خودتو از اون خونه نجات دادی خیلی خوب کاری کردی و بچه د ...

عزیزم خاهرم که تفکرات مادرمو داره ازدواج نمیکنه... اما الان که بچه دار شدم و سعی کردم بعد کلی سختی بی پولی و بیکاری و بیماری حالا یه ارامش برای خودم پیدا کنم روزی 2 بار میاد مامانم خونم و با حرفاش ناراحتم میکنه و میره

عزیزم خاهرم که تفکرات مادرمو داره ازدواج نمیکنه... اما الان که بچه دار شدم و سعی کردم بعد کلی سختی ب ...

خونتون نزدیکه ؟

ببین هر افکاری داشته باشی دقیقا همون افکار منعکس میشه توی زندگیت 

وقتی مامانت میاد فقط  گوش بده و شنونده باش 

به هییییچ عنوان نزار روی خودت و زندگیت تاثیر بذاره 

وقتی می‌ره عود روشن و اسفند دود کن تا افکار منفیش هم بره بیرون 

کتاب شکر گذاری بخون 

فقط افکار مثبت و کلام مثبت داشته باش 

ببین چه قدر تاثیر داره 

تو خوب می‌کنی که آرامش داری 

خونتون نزدیکه ؟ببین هر افکاری داشته باشی دقیقا همون افکار منعکس میشه توی زندگیت وقتی مامانت میاد فقط ...

عزیزم یه وقتا حس میکنم اه من گرفته اینکه خاهرم ازدواج نمیکنه بسکه هنوزم بعد دو تا بچه تو سر زندگیم میزنه مثلا زود شوهر کردی نذاشتی کسی بیاد... حالا عیب شوهرم بیکاری و بی پولی بود... یا مثلا تا ببینه خستم از بچه و اینا فوری میگه بچه همینه همش غصس.و..