2777
2789
خوو عزیزم من ازش بزرگترم ☹️بعدشم گفتم که من هیشکیو ندارم اخه ازاسمون که نمیخواد بیاد هعع

عزیزم به سن نگاه نکن من دیدم دخترهایی که توسن 39چهل ازدواج کردن وحسابی خوشبخت شدن از خدا بجای شوهر خوشبختی بخاین بخاین کسی رو بهتون بده که واقعا آدم خوبی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اره واقعا زیاد تو اجتماع نیستم ازدواج کردین بعدش؟

خب همون نه بیرون میری نه تو اجتماعی خب چطور تو رو ببین دختر 🗿... خیر اصلا تو فاز ازدواج نیستم عوق اون موقع اسم شوهر میومد خونه رو میرختم به هم بابام میومد میگفت توروخدا فرصت بده خیلی خوبن منم جیغ میزدم بخدا خودمو میکشم اسم شوهر بیارین یبار بابام بهم گفت باید ببینش انقد اصرار کرد خانوادش پولدارن فلان در حد مرگ بهم فشار اورد گفتم باشه بیان پسره هم همه چیش خوب بود تو اتاق بهش گفتم از یه پسری خوشم میاد🤣🤣🤣🤣 فراریش دادم ... همین الانم تو فازش نیستتم ولی قبلا شدیدتر بوود

عزیزم به سن نگاه نکن من دیدم دخترهایی که توسن 39چهل ازدواج کردن وحسابی خوشبخت شدن از خدا بجای شوهر خ ...

ازش خواستم نداد حتی تو‌خوابم بهم نشون نداد که منم جفت دارم خیلی ازش خواستم حداقل تو خواب بم نشون بده ولی نداد به نظرت من جفت دارم؟ن ندارم چون هیچ نشونه ای ندیدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ازش خواستم نداد حتی تو‌خوابم بهم نشون نداد که منم جفت دارم خیلی ازش خواستم حداقل تو خواب بم نشون بده ...

آره جفت داری البته تا دوسال دیگه سرگوشش پیدا میشه پس بروخوش باش آدم خوبیم هست

عزیزم به سن نگاه نکن من دیدم دخترهایی که توسن 39چهل ازدواج کردن وحسابی خوشبخت شدن از خدا بجای شوهر خ ...

منم دیدممم انقد این زن خوشبخت و راضی بود نگم البته اینم بگم پزشک بود و با رییس بانک ازدواج کرد

منم دیدممم انقد این زن خوشبخت و راضی بود نگم البته اینم بگم پزشک بود و با رییس بانک ازدواج کرد

خداخیرت بده یکی از فامیلای ما بوددختر بزرگش 38سالگی بایکی 10سال از خودشکوچیک تر وقشنگترازدواج کرد

آخه الان هیچی پسری نمیخواد ازدواج کنهیه بار مامان بزرگم گیر داده بود به پسر عموم که زن بگیرپسر عموم ...

اخه این درصورتیه که دوستای آدمم مجرد بمونن من دوستام الان حامله ان من هنوز میپرسم رنگ موردعلاقتون چیه😐😂

خداخیرت بده یکی از فامیلای ما بوددختر بزرگش 38سالگی بایکی 10سال از خودشکوچیک تر وقشنگترازدواج کرد

حاجی نمیدونی چقد راضی بود میگفت قبلا میگفتم چرا من شانس ندارم هرچی ادم بدرد نخور میاد سمتم ۳۹ سالگی ازدواج کرد بهش گفتم خانوم دکتر ازدواج کردید گفت اره ازدواج کردم والان فهمیدم خدا برام چی میخاست و من چی میخاستم الانم یه پسر داره... بخدا چقدم تعریف کردن واسمم انسان باید دنبال خوشبختی باشه نه ازدواج