2777
2789
عنوان

از کدوم کار خونه بیشتر بدتون میاااادد😤

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 69 پست

اهل خونه که همبستگی و محبت عمیق به هم داشته باشند؛ سر کار کردن برای خونه و خانواده رقابته... و از زحمت کشیدن برای خانواده لذت می‌بری.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شستن قابلمه ای که توش شیر جوشوندی یا بدتر قابلمه ای که توش ماست زدی

خدا شاهده قلبم گرفت 🤣🤣لعنت به ظرفای تمام دنیا 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاز پاک کردن، اصلا از چیزی که نتونم ببرم زیر شیر آب و بشورمش، بدم میاد! دوم طی کشیدن. جارو باید طی هم بکشه دیگه، این چه وضعیه، هم جارو بکشی هم طی؟؟؟! اونم آب طی همش باید عوض کنی!

خداروشکر من کارگر خونه دارم، ولی این وسط اومدنش که یهو مهمون قراره بیاد، دوتایی تمیز میکنیم، ولی اینا کار من همیشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.