2777
2789
عنوان

تب کودکان رو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
لوسمی گرفت دیگهمغز استخوان از کار افتادالان خوب شدهولی دارو مصرف میکنه تا یکسال

عزیرم انشالله خدا شفای عاجل بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
تبش قطع نمیشد با اینکه شیاف میزدی؟؟زبون بسته آخی

دو مدل انتی بیوتیک میخورد

بازم تب داشت

شیاف میزدم تا ۲۴ ساعت تب نمیکرد ولی ریه یک لیتر آب و عفونت توش بود تخلیه کردن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو مدل انتی بیوتیک میخوردبازم تب داشتشیاف میزدم تا ۲۴ ساعت تب نمیکرد ولی ریه یک لیتر آب و عفونت توش ...

دکتر که نیستن 😐😐

خدا کمکتون کنه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
اره عزیزمم.من هم بچه ها همینن.جوری که تا سرم نزنم تبشون پایین‌نمیهد.حتی دخترم بخاطر تب تشنج کرد.واسه ...

باز خوبه با سرم تبشون میاد پایین. پسر بزرگم با سرم میاد پایین ولی بعد 2 تا 3 ساعت دوباره تبش میره بالا. وقتی تب ویروسی باشه معمولا روز اول تبش با هیچی غیر از شیاف نمیاد پایین. خب چیکار باید کرد؟ به خدا من انقد از تب میترسم که خدا میدونه. متاسفانه پسرامم پاییز زمستون سرماخوردگیشون با تبه. خوش به حال اونایی که بچه‌هاشون تب نمی‌کنن. مثلا جاریم بچه‌هاش نه تب واکسن داشتن نه تا حالا تب سرماخوردگی گرفتن. 

باید علت تب رو متوجه بشه پزشکعفونت و درمان اون

همین دیروز پسرمو بردم دکتر. گفت عفونت داره همزمان آلودگی هوا هم مزید بر علت شده. بهش آنتی‌بیوتیک داد ولی ربطی نداشت. من از پنج شنبه به پسرم آنتی‌بیوتیک داده بودم ولی بازم تب شدید داشت. 

ببین جانم اگه تب ویروسی باشه فقط باید دوره‌ش بگذره تا تب تموم بشه. 

باز خوبه با سرم تبشون میاد پایین. پسر بزرگم با سرم میاد پایین ولی بعد 2 تا 3 ساعت دوباره تبش میره با ...

من همینم.الان پسر یسالم سه روزه تب داره..عصرربردم دکتر میگه سرما خورده..

دخترم تا ۷ سالگی با هر بادی تب میکرد

من همینم.الان پسر یسالم سه روزه تب داره..عصرربردم دکتر میگه سرما خورده..دخترم تا ۷ سالگی با هر بادی ...

پسر منم پارسال که پیش بود کل پاییز زمستون تب داشت. حداقل 2 هفته یه بار ما درگیر تب بودیم. همه هم ویروسی. بدون ذره‌ای عفونت. تازه به برادرشم میداد. روانی شدم. امسال از اول پاییز اولین باره تب کرده که این سری با عفونت همراهه. 

پسر منم پارسال که پیش بود کل پاییز زمستون تب داشت. حداقل 2 هفته یه بار ما درگیر تب بودیم. همه هم ویر ...

خب اینو تب بر که ندیدکه خود تب تشنج میکنه دور از جون بچه

نمیشه گفت نباید تب رو کنترل کرد

ی شربت بگیز براشون تقوزت سیستم ایمنی بدن

پارسال بهشون میدادم. 3ماه پاییز ایمیونس خوردن 3 ماه بعدی یه مولتی ویتامین دیگه که اسمش یادم نیست ولی یه فوق‌تخصص اطفال به بچه‌های جاریم داده بود و منم به امید بهتر شدن شرایط بهشون دادم. ولی بی‌فایده بودن.