جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره عزیزمم.من هم بچه ها همینن.جوری که تا سرم نزنم تبشون پاییننمیهد.حتی دخترم بخاطر تب تشنج کرد.واسه ...
باز خوبه با سرم تبشون میاد پایین. پسر بزرگم با سرم میاد پایین ولی بعد 2 تا 3 ساعت دوباره تبش میره بالا. وقتی تب ویروسی باشه معمولا روز اول تبش با هیچی غیر از شیاف نمیاد پایین. خب چیکار باید کرد؟ به خدا من انقد از تب میترسم که خدا میدونه. متاسفانه پسرامم پاییز زمستون سرماخوردگیشون با تبه. خوش به حال اونایی که بچههاشون تب نمیکنن. مثلا جاریم بچههاش نه تب واکسن داشتن نه تا حالا تب سرماخوردگی گرفتن.
همین دیروز پسرمو بردم دکتر. گفت عفونت داره همزمان آلودگی هوا هم مزید بر علت شده. بهش آنتیبیوتیک داد ولی ربطی نداشت. من از پنج شنبه به پسرم آنتیبیوتیک داده بودم ولی بازم تب شدید داشت.
ببین جانم اگه تب ویروسی باشه فقط باید دورهش بگذره تا تب تموم بشه.
من همینم.الان پسر یسالم سه روزه تب داره..عصرربردم دکتر میگه سرما خورده..دخترم تا ۷ سالگی با هر بادی ...
پسر منم پارسال که پیش بود کل پاییز زمستون تب داشت. حداقل 2 هفته یه بار ما درگیر تب بودیم. همه هم ویروسی. بدون ذرهای عفونت. تازه به برادرشم میداد. روانی شدم. امسال از اول پاییز اولین باره تب کرده که این سری با عفونت همراهه.
پارسال بهشون میدادم. 3ماه پاییز ایمیونس خوردن 3 ماه بعدی یه مولتی ویتامین دیگه که اسمش یادم نیست ولی یه فوقتخصص اطفال به بچههای جاریم داده بود و منم به امید بهتر شدن شرایط بهشون دادم. ولی بیفایده بودن.