2777
2789
عنوان

چندوقت پیش تاپیک زدم ک خانواده شوهرم گفتن طلاقش بده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 124 پست
دوسم دتست میگفت توانتخاب علطبودی میگفت خط قرمزخانوادم مگه پکارشون کردم؟!

اووووف عزیزم پسره لجبازه و یه دنده است ، خانواده خودت وی میگن؟

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
اسکریناروببین

من احساس میکنم دوستت داره ولی بلد نیست شما هم سلاح از رو بستین حیفه زندگیتون با عدم شناخت و آگاهی خرابش کنین چه تضمینی هست زندگی بعدیتون خوب باشه بعد از جدایی خوب باشه براتون زندگیتون رو بسازید از مشاور کمک بگیرین صبور باشین میوه صبر شیرینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من احساس میکنم دوستت داره ولی بلد نیست شما هم سلاح از رو بستین حیفه زندگیتون با عدم شناخت و آگاهی خر ...

اگردوسم داشت این نبود

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

نه اتفاقاهم خوب هس هم بد ولی نباید زن رو مثل یه برده ببینن هر آدمی یه غرور و یه شخصيت داره آخه چ مدل ...

این میخوادباب دل خانوادش رفتارکنم

اگردوسم داشت این نبود

ی چی میگم و میرم شما فقط حرف خودت رو میزنی و نظرهایی رو قبول دارین که به خواسته ات نزدیکه ولی این تصمیم از سر لجبازی و بیشتر جنبه تهدید داره تصمیم عجولانه پشیمونی داره من هنوز سر حرفم هستم که دوستت داره ولی اینجوری بزرگ شده یک شبه هم‌عوض نمیشه شما همدیگه رو بلد نیستین. بیشتر فکر کن توی آرامش. خیر باشه براتون

ی چی میگم و میرم شما فقط حرف خودت رو میزنی و نظرهایی رو قبول دارین که به خواسته ات نزدیکه ولی این تص ...

بهم گفت نمیخوامت

من جایی تو چتا ندیدم ازت بخواد باب دل خانوادش رفتار کنی

میگه منو خانوادم اهل رفت و امدیم و توام به عنوان زنم باید کنارم باشی.واقعا چیز زیادی نمیخواد

میتونی بهش بگی در صورتی میام که احترامم حفظ بشه هم از جانب تو هم خانوادت.شخصیت منم خط قرمزمه توهین بشه بهم نمیتونم خودتونو تغییر بدین

من جایی تو چتا ندیدم ازت بخواد باب دل خانوادش رفتار کنیمیگه منو خانوادم اهل رفت و امدیم و توام به عن ...

عزیزم حرفش این خانوادش هرچی گفتن هیچی نگم دخالت کنن چیزی نگم این اقادهن بین دارن ککترلش میکنن