2777
2789
عنوان

چندوقت پیش تاپیک زدم ک خانواده شوهرم گفتن طلاقش بده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 124 پست

عزیزم از تو خود دوران عقد که نمیشه با خونواده شوهر قطع رابطه کرد که...اگرم بدن شما اگه میخوای عروسی کنی یعنی بدیشون رو پذیرفتی اونا جزئی جداناپذیر از شوهرتن پس به جای این بلاک کردنا و قهر و آشتیا تکلیفت رو باهاشون روشن کن..اگه لازمه پدر و مادر همسرت رو دعوت کن در حضور خونواده ت بهشون بگو هر چی بوده تمومه از این به بعد خوب باشیم اگه لازمه از همسرت بخواه تو جمع حرف پیش بکشه ناراحتیا بره اگرم لازمه تا عقدی جدا شو ولی با توجه به اینکه ازدواج دومته با این شرایط عروسی نگیر و اصلااا درگیر تلفن و قهر و‌بلاک نباش موضوع پیچیده تر از این حرفاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بببین بهش بگو تصمیمتو بگیر میخای ادامه بدی یا نه جوری رفتار نکن فکر کنه الان تو کشته مرده اونی خیلی ...

میگ بایدتعییرکنی

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

اسی جان ایشون زنگ زده سر صحبت رو باز کرده تا باهم خوب بشید عزیزم مردا خیلی کم پیش میاد عذرخواهی کنند ...

نمیخوادقبول کنه مشکل دارهرپیام دادم میگ بایدتعییرونی وگرنه میریم دادگاه

باید با ارامش با هم صحبت کنین حرف نبرین بیارین مردها خیلی پیچیده نیستن رگ خواب دارن ی مدت از خانواده ...

عکس چتارومیزارم

نمیخوادقبول کنه مشکل دارهرپیام دادم میگ بایدتعییرونی وگرنه میریم دادگاه

شما تغییر کنی؟ شاید میخواد بتروسنتت، بگو باشه بریم دادگاه مهریه رو کامل بده

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
عزیزم از تو خود دوران عقد که نمیشه با خونواده شوهر قطع رابطه کرد که...اگرم بدن شما اگه میخوای عروسی ...

دهن لق دهن بین بی مسئولیت 

میگ بایدتعییرکنی

ببین اون برا اینکه خودشو بی گناه کنه تو رو بد برای خودت توصیف میکنه توام بگو من همینم که هستم قابل تغیر هم نیستم میخای بخا نمیخوای نخا 

دختر تو ارزشت خیلیه خودتو اذیت نکن برا مردای بی ارزش

کسی که تقی به توقی میخوره میره میزاره حرف مفت زدن اهل زندگی نی

ببین اون برا اینکه خودشو بی گناه کنه تو رو بد برای خودت توصیف میکنه توام بگو من همینم که هستم قابل ت ...

اسکریناروببینید